2789
عنوان

دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جدی میگی؟  همه میگن هر کی عمل کنه دیگ بدبخت میشه 😪

مگه همه دکترن؟؟؟من عمل کردم دردام خوب شد فقط باید رعایت کنم و به خودم فشار نیارم تازه من یه بچه یه ساله و یه 6 ساله دارم که باید بهشون رسیدگی کنم

مگه همه دکترن؟؟؟من عمل کردم دردام خوب شد فقط باید رعایت کنم و به خودم فشار نیارم تازه من یه بچه یه س ...

اهان گ این طور عزیزم  راسی مثلا اگه جواب ام ار ای ش اومده بعد اگه دکترتشخیص داد ک عمل کنه 

هزینه اش چقد میدونی ت که عمل کردی چقده بود ممنون میشم جواب بدی🥰😘

اهان گ این طور عزیزم  راسی مثلا اگه جواب ام ار ای ش اومده بعد اگه دکترتشخیص داد ک عمل کنه  ...

بستگی به نوع عمل داره به نوع پلاتین من عملم پلاتین لازم نداشت بیمه نیروهای مسلح هستم بیمارستان نیروهای مسلح هزینه عمل و بیماستان شد 150 هزار تومن 350 هزار هم پمپ درد خریدم که بعد عمل درد نداشته باشم

بستگی به نوع عمل داره به نوع پلاتین من عملم پلاتین لازم نداشت بیمه نیروهای مسلح هستم بیمارستان نیروه ...

وای مثلا مامان من اگه بره  ۵ میلیون اینا میشه بنظرت؟ 

کمر درد و دیسک واقعا خیلی وحشتناکه امیدوارم پرتون زود خوب بشه. حتکا ببرینش پیش یک دکتره خوب من پدرو برودم پیش دکتر هومن جولایی توی کرج واقعا دستش درد نکنه خیلی دکتر خوبی بود

ببین دیسک کمر خیلی راه داره واسه درمان نگران نباش پدر منم دیسک کمر داره و امروز داشتم یک مقاله میخوندم در رابطه درمان دیسک کمر با لیزر بود خیلی جالب بود به نطرم لینکش رو میزارم بخون تو هم اگه خواستی

https://drsarahoseini.com/درمان-دیسک-کمر-با-لیزر/

ببین اگه دنبال یه دکتر خوبی برای درمان دیسک کمر بهت دکتر زاهد ملک محمدی معرفی میکنم ایشون از بهترین  جراحان ستون فقرات هستن که تو کارشون متخصص هستن من خودم پیش ایشون عمل کردم کاملا راضیم.