2777
2789
عنوان

دارم کچل میشم ) :

142 بازدید | 16 پست

موهام خیلی کم پشت شده ، هر چی سعی میکنم موهامو صاف ببندم بازم وقتی موهام باز شه فرق وسط داره و چن تا فرق دیگه هم دارم که به خاطر کم پشتی موهامه . با اینکه سنم برای کم پشت شدن مو خیلی پایینه . اگه تجربه ی کمک کننده ای دارید لطفا بگید که بدونم چیکار کنم این فرق سرا بره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشکل ریزش مو و اینا همش از شامپو هاس از بس ک مواد شیمیایی دارن و کراتینه ندارن

مهربان باش شاید فردایی نباشد                                            شاید فردایی بود اما عزیزی نباشد:)                                 
دوستم توشرکتی کارمیکنه براریزش مو محصولات فوق العاده ای داشتن فعلا برادرشوهرم داره استفاده میکنه میگ ...

اسم شرکتشون چیه؟ اینترنتی هم خرید و فروش دارن؟ 

مشکل ریزش مو و اینا همش از شامپو هاس از بس ک مواد شیمیایی دارن و کراتینه ندارن

دقیقا . چندین بار پول شامپو های گرون دادم ولی فقط بدتر میشد . فک کنم تهش باید به آب بسنده کنیم.

اول از همه برو دکتر که دلیل پزشکی ریزش موهات مشخص بشه. اگر مشکلی نداشتی این روشهایی که من میگم رو انجام بده.

منم بعد از کرونا ریزش شدید گرفتم

چندتا راه دارم که مشکل دوتامون حل میشه

قبلا امتحان کردم و نتیجه گرفتم.

اولش: روغن درمانیه ... روغن های زیتون، کرچک، نارگیل و بادام تلخ رو باهم قاطی کن یک ساعت قبل از حمام بزن به سرت بعد سرت رو بشور. عالیه نتیجه الان دارم انجام میدم خیلی بهتر شدم.

روش دوم:

دنبال گوسفند رو بذار یخ بزنه بعد پوستش رو بکن و رنده اش کن وقتی رنده کردی از پارچه ای عبورش بده و فشارش بده که عصاره اش بیرون بیاد. مقدار خیلی کمی عصاره داره.

بعد همون عصاره رو بزن به سرت بعد از نیم ساعت برو سرت رو بشور...عالیه ... 

چندبار بزنی موهات پرپشت میشه.

حواست باشه تفاله هاش رو به سرت نزنی که چسبنده هست و به موهات میچسبه و به سختی جدا میشه.

تا خدا هست ... زندگی هست 😊