2777
2789
عنوان

توقع مالی از پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 46 پست
خوب خوشبخت بشین ولی پس فردا پشیمان نمیشید؟ مثلا فشار مالی بره بالا وسطح رفاهتون بیادد پایین از همسرت ...

هرچی ک هس از جهنمی ک الان توشم و از نظر مالی هیچی بم نمیدن یکم پولم میدن باز میگیرن بهتره🙃

گیر کردیم بین «ساعتی» که نمیگذره و «عمری» که زود میگذره....:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ خوب پس این خانوم ها که یه چیز دیگه ای میگن؟

حرفو ول کن، اول زندگی همه اینو میگن 

این که میام باهات شهر دیگه، هیچی نمیخوام ازت و ... 

این حرفا رو ۹۰ درصد الکی میزنن، ده درصد شاید واقعن باهات صادق باشن 

اگه میخوای زندگی کنی بدبختی نکشی این حداقلش بود که گفتم بهت 

دوستان شما با نظر آلبر کامو موافقید؟:

< ببین من پسرم. ب پول رایج مملکت الان اگه تو حسابت دو میلیارد هست میتونی به ازدواج فکر کنی، وگرنه داستان ها خواهی داشت>

موفق باشین ببینیم قسمت ما چی میشه اصن کسی میاد سمتون

اره هستن دخترایی که پولکی نباشن و اعتقاد داشته باشن باید با همسرشون زندگی رو بسازن 

ولی باید بگردین و صبور باشین و ناامید نشین و در عین حال هم تلاش کنین از نظر مالی پیشرفت کنین و مشکلات اخلاقی هم نداشته باشین که حداقل دختره شرایط مالی رو قبول کرد دیگه بدبخت نگران ببخشید اعتیاد و خیانت و این چیزا نباشه 

به نظرم درستون که تموم شد و رفتین سرکار بعدش میتونین ازدواج کنین 

البته خودم به عنوان یه دختر 19 ساله به غیر از شرایط مالی طرفم به خیلی چیزای دیگه هم دقت میکنم

مثلا اخلاق خوب

قد مناسب که این برام خیلی مهمه

رمانتیک بودن طرفم و اینکه آدم متعهدی باشه و هیچ وقت دروغ نگه،بتونه توی هر شرایطی درکم کنه، مثل خودم مودب باشه،با نامحرم های دور و برش خیلی سنگین رفتار کنه و .....

همه چیز که فقط پول نیست خیلی چیزای دیگه هم وجود داره که پولم فقط یه بخششه نه همه ی بخشش.

من خودم یه بابای خیلی بد دارم که آرزومه یه روزی از دستش راحت شم اما تا وقتی فرد مورد علاقم رو پیدا نکردم ترجیح میدم پیش همین بابای بدم بمونم و هیچ وقت به این دلیل توی انتخابم عجله نکنم 

با اینکه خیلی از دست بابام سختی کشیدم ولی خیلی دختر سخت پسندیم  

خودمم چند وقت پیش اتفاقا یه خواستگاری داشتم که خییییییییییییییلی پولدار بود. باباش رئیس بانک بود و چند تا شغل دیگه هم داشت. کلا آدم مهمی بود. خانواده ی خیلی خوبی هم بودن. خود پسره هم کارمند بود ولی من ردش کردم

اونم فقط به این دلیل که قد پسره از خودم کوتاه تر بود  

به هر حال شما هم نگران آیندتون نباشین 

خدا بزرگه. انشا الله به اون کسی که بخواین برسین. 

به نظر من پول هم مهمه هم نیست 

درسته همه چیز پول نمیشه 

اما پول  بیشتر مشکلات رو حل میکنه 

جدا از اینا اخلاق خیلی مهمه 

مثلا عموی من خوشتیپه و پول هم داره 

اما بد اخلاقه 

و ادم حاضر نیست باهاش حرف بزنه 

( آبجی بزرگه ی ممد خطریم) 😂برینی براش میمیره برات،، بمیری براش میرینه برات..