2777
2789
عنوان

توقع مالی از پسرا

788 بازدید | 46 پست

سلام دوستان من ۲۰ سالمه و  ترم ۴ حسابداریم  و رشتمو دوس دارم و تمام سعی وتلاشمو می کنم تا توی این رشته پیشرفت کنمو به درآمد خوبی برسم. ولی مشکلی که دارم اینه که پشتوانه ی مالی ندارم پدرم کارمند جهاده  و دارایی چندانی نداره که بتونه از من حمایت بکنه و مثلا برام خونه و ماشین بخره و خیلی هنر بکونه  حمایت های جزئی می تونه بکنه و من باید به خودم متکی باشم

حالا یه سوال از دخترا:

من خیلی ناامید شدم، به نطرتون با شرایطی که دارم  کسی درآینده حاضر میشه با من ازدواج کنه؟ 

اگه نه: یعنی پس من از  همین سن قید ازدواج و عشق وعاشقی رو بزنمو  وبیخودی دلخوش نباشم و به جاش خودمو به تنهایی عادت بدم و تمرکزم رو بذارم روی لذت بردن از زندگی مجردی؟ 

اگه آره: خوب با چه شرایطی حاضریدبا همچین پسری ازدواج کنید؟ اصن زوج موفقی رو دیدید که تو این سه چهار سال بد با هم ازدواج کرده باشن وپسره همچین شرایطی داشته باشه؟

پ.ن:البته هر کسی  هم که نه بلکه دختری که خوب و مناسبم  باشه مدنظرمه. دختری که سطح مالی و فرهنگی خانواده هامون یکی و درآمد خودم و خودش تقریبا هم سطح باشه.و مودب مهربون نجیب و عاقل باشه

وگرنه دور و برم زیاد می بینیم پسرایی که وضع مالی اصن خوبی ندارن ولی ازدواج کردن.ولی با کی؟  مثلا با دختری از خونه ی پدریش فرار کردن.یا دختری که اصن یه جوری لاشییه و سبک که اصن نمیشه آورد تو جمع دو کلمه حرف بزنه.یا دختری که یر چند ماه مهریشو می ذاره اجرا و پسر رو سر کیسه می کنه یا دختری که اصن اهل زندگی مشترک نیس و به فکر ولخرجی های  سرسام آور خودشه یا اهل خیانته و یا .... 

آره هرکسی نه حداقل دختری که بشه روش اسم همسر یا مادریا شریک زندگی گذاشت

به کجااااا چنین شتابان

شما تا ۳۰ سالگی کار کن زندگیتو بساز بعد دنبال ازدواج باش

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه که کلی دختر وجود داره که حاضر میشه ازدواج کنه باهاتون. البته شما لیسانستو بگیر و ازمونای استخدامی شرکت کن. رشتتم عالیه. تا لیسانس بگیری میتونی جایی دیگه ام سرکار بری و پول دربیاری با پولات طلا بگیر پس انداز کن. چون تا مجردی وسنت هم کمه وقت خوبیه واسه پس انداز کردن. 

من یه کاکتوسم توشهربادکنک ها🌵🙃🎈

خب اولا ک سنت برا ازدواج کمه اگ بخوای کسیو پیدا کنی ک چن سال دوس باشید و ازدواج کنید اوکیه بعدشم خیلیا هستن چ ربطی داره مگه همه باید پشتوانه پدرو داشته باشن عشق منم نداره ولی ۴ساله باهمیم

رژیم کالری شماری تاپیک مانکن های زیبا❤عوض 

درسته زندگی تو این شرایط و وضعیت اقتصادی سخت شده ب شدت 😢

ولی مگه بی پولا حق ازدواج ندارن البته واقعیتشم اینه دنیا واس پولداراس ولی بقیه هم حق زندگی دارن 

من خودم ی ساله و 7 ماه با ی نفرم ک حتی کار نداره درواقع هیچی از خودش نداره🙂ولی خو باش ازدواج میکنم 

گیر کردیم بین «ساعتی» که نمیگذره و «عمری» که زود میگذره....:))
با ٢٠ سال سم دنبال اين حرفايى ؟

اصن تو این فکرا نبودم داشتم زندگیمو می کردم و درسمو میخوندم و تلاشمو می کردم ولی چند روز پیش که با این سایت آشنا شدمو تاپیک های قبلی رو دراین باره خوندم کلا نگران آیندم شدمو و الآن به کلی ناامید شدم  

درسته زندگی تو این شرایط و وضعیت اقتصادی سخت شده ب شدت 😢 ولی مگه بی پولا حق ازدواج ندارن البته ...

خوب خوشبخت بشین ولی پس فردا پشیمان نمیشید؟ مثلا فشار مالی بره بالا وسطح رفاهتون بیادد پایین از همسرتون نا امید نمیشید؟