2777
2789
عنوان

تجربه طلاق

222 بازدید | 14 پست

لطفا کسایی ک طلاق گرفتین تجربه هاتونو بگین

من شوهرم ناسازگاری داریم

همه دیگه رو نمیخوایم 

کتک میزنه، فحش میده، ن تفریح ن مهمونی 

بدبین و بداخلاق و بددهنه

خانوادشم همش دخالت میکنن 

یه بچه هم دارم 11 ماهه 

خانوادم پشتم نیستن

بزرگترا میگن زشته طلاق 

اصن گیرم بدجورررر 

دلم شکسته چرا اخه باید اینطوری بشه

اخی طفلی بچتون یعنی هیچ جوره درست نمیشه با صحبت کردن مشاوره یا هرجیزی

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اون بچه رو چرا اوردین دیگه😑😑

از بس خانواده ها فشار اوردن ت نازایی بچه دار نمیشی 

و میگفتن با بچه همی چی درست میشه 

ی بارم قهر رفتم 

مشاوره هم رفتیم درست  نشد

اخی طفلی بچتون یعنی هیچ جوره درست نمیشه با صحبت کردن مشاوره یا هرجیزی

بخدا اینقد باهاش حرف میزنم 

مشاوره هم رفتیم گفت باید مرحله ب مرحله بیاین و حقو داد ب من اینم گفت دیگه نمیخاد بریم

شما دوتا آدمی هستند که باهم خوشحال نیستند اگر طلاقی بگیری خوشحال باش از یک زندگی سخت جدا شدی و به خوشبخت آرامش می‌رسی آدم های اطراف یا خانواده باید. خداروشکر کنند که بچشون طلاق گرفته و از زندگی سخت جدا شدن نمی‌دونم چرا خانواده های بد فکر میکنند امیدوارم بعد از جدا شدن قطار خوشبختی روی ریل های زندگیت باشه و با فرزندتان آرامش داشتنه باشید کنار هم بهخوشی ب خوشبختی زندگی کنید

بخدا اینقد باهاش حرف میزنم  مشاوره هم رفتیم گفت باید مرحله ب مرحله بیاین و حقو داد ب من اینم گ ...

ای بابا انشالله سر عقل بیاد اما با بچه کوچیک بدون حامی کار سختی در پیش داری بخوای جدا بشی

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
خیلی سختمه اصن نمیدونم چ کنم

انشالله خدا یه راهی بزار پیش پات

همسرت ادمی هست که بچه رو بده بهت؟

انشالله خدا صداتو بشنوه 😔

نگران نباش عزیزم آدم هارو ببخش از ادم ها متنفر نباش هیچ وقت چون اونا بهت انرژی منفی میدن سعی کن آدمی که بهت بدی کرده رو ببخشی قلبت رو سنگین نکن اون آدمی به بخشی کوچیکی بهت بده این همه تو تاریخ جنگ کشتار داشتیم به این فکر کن اگر این مشکلات تو زندگی ما نبود ما زندگی چقدر بی مزه بود شوهرت با رفتار بدش باعث شد تو آدم هابی جامعه رو بشناسی و یاد بگیری اخلاق آدم هارو تو میتونی با این شناخت انتخاب های بهتری کنی تو جامعه بپسار به قانون طبیعت چون دلت شکسسته کارما زود جواب شوهرت رو میده حتی اگر خودت کار نکنی بپسار به قدرت خدا مطمئن باش رنگ خوشبختی رو شوهرت نمیبنه امیدوارم آنقدر غرق در خوشی و خوشبختی بشی که ندانی غم چیست. امیدواریم برای فرزندت خوشبخت ابدی اتفاق  بی افته و کنار مادرش بهترین های رو تجربه کن در صحت سلامتی خوشحالی باشه همیشه