2777
2789

من پاس کردم

فارغ التحصیل شدم 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ازمون وکالت هم دادین؟  پشیمون نیستین اینکه این رشته رو خوندین؟

واسه آزمون خیلی خوندم ولی مسیرمو عوض کردم دیگه وکالت رو نمیخوام. 

نه با اینکه قراره یه شغل بی ربط با رشتم داشته باشم هیچوقت پشیمون نیستم چون این رشته کلی چیز بهم اضافه کرد 

بسیار کاربردیه

اطلاعات حقوقیم زیاد شد 

به اطرافیانم میتونم کمک کنم و تا حدی مشاوره بدم

کلی از لحاظ اجتماعی دنیا دیده شدم

اگر بازم برگردم عقب حقوق میخونم 

درساشم خیلی جذاب بود واسه من

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
واسه آزمون خیلی خوندم ولی مسیرمو عوض کردم دیگه وکالت رو نمیخوام.  نه با اینکه قراره یه شغل بی ...

خیلی هم عالی 

من خیلی بهش علاقه دارم اما منو از آزمون وکالتش ترسوندن دیگه نرفتم سمتش

الان معماری میخونم

خیلی هم عالی  من خیلی بهش علاقه دارم اما منو از آزمون وکالتش ترسوندن دیگه نرفتم سمتش الان معم ...

همکلاسی های من چند تاشون قبول شدن

اینجوریم که میگن نیست

ميشه موضوعتون رو بدونم  ايا خودتون نوشتيد يا از گوگل؟

واسه تحقیق جزایی موضوعم اسید پاشی بود

واسه مدنی درباره حقوق محیط‌زیست 

از گوگل که قطعا کمک گرفتم

سرچ کردم درباره موضوعم کتابایی کع دربارش وجود داشت هم خوندم از اوناهم نوشتن

از خودمم میگفتم مثلا نظرمو مینوشتم یا حرفای آدمایی که قربانی اسید پاشی بودن رو میاوردم تجربه هاشونو

اینکه قانون در این شرایط چیکار میکنه چه ماده هایی داریم در باره این موضوع و مطالب دیگه