2777
2789

چی گفته عزیزم؟هروی تو دلت بمونه باعث ازردگیت میشه نباید حل نکرده بزاری 

مادرشوهر تو خودت باید دست و پاشو جمع کنی و اصلا ب شوهرت چیزی نگی ک اوقاتتون تلخ شه مخصوصا اینکه شوهرتم بی گناهه این وسط 

من قبلاً ب شوهرم میگفتم می‌گفت خودت جوابشونو بده چرا با من اوقات تلخی می‌کنی 

خودته مرداد هم همینو میخان آخه چرا باید زندگیاو

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

چی گفته عزیزم؟هروی تو دلت بمونه باعث ازردگیت میشه نباید حل نکرده بزاری 

مادرشوهر تو خودت باید دست و پاشو جمع کنی و اصلا ب شوهرت چیزی نگی ک اوقاتتون تلخ شه مخصوصا اینکه شوهرتم بی گناهه این وسط 

من قبلاً ب شوهرم میگفتم می‌گفت خودت جوابشونو بده چرا با من اوقات تلخی می‌کنی 

خودته مرداد هم همینو میخان 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خب تقصیرشوهرمم هس  همچیوبراش توصیح میده یکبارنمیگه کمترزنگ بزن یا...

اگه براش توضیح میده آره ولی رک و مستقیم نمیتونی از شوهرت بخوای ب مامانش زنگ نزنه 

در هر حالتی بنظرم این زنه ک می‌تونه همه کار بکنه 

من حستو میفهمم ی خواهرشوهر دارم کپی مادرشوهرش باور کن اوایل تقدیم انگار اون رده شوهرم بود از بس شوهرم همه چی براش توضیح میداد مدام باهاش بود اصن یروضع وحشتناکی 

ببین بهترین کار اینه جلو شوهرت نقطه ضعف نشون ندی چون هرچیم زیرزیرکی بخای جلو بری می‌فهمه از سر حس بدیه ک ب مادرش داری پس هیچ موقع ب شوهرت چیزی نگو از اونور دست و پای مادرشوهرت و از زندگیت

اگه براش توضیح میده آره ولی رک و مستقیم نمیتونی از شوهرت بخوای ب مامانش زنگ نزنه  در هر حالتی ...

نمیشه مادرشوهرم قراره دوطبقه پایین مابشینه پس واقعاباید کاری کنم چون زاقت ندارم تااخرعمر حس بی عرضگی کنم بخدا

اگه براش توضیح میده آره ولی رک و مستقیم نمیتونی از شوهرت بخوای ب مامانش زنگ نزنه  در هر حالتی ...

جمع کن هر نظری میده جوش نکن تا چندبار ک بگه از سر و کولش نیفته توضیحم نده ک چرا گوش نمیدی بنظرش یجوری ج بده بفهمه نیازی ب نظر اون نیس مثلا بگو نه اینکار و نمیکنم 

اما با سیاست جلو برو از این نظر جلو مادرشوهرش واستا ولی خیلی خودتو از چشمش ننداز ک باهات لج بشه و تو گوش پسرش بخونه به هرحال بی تاثیر نیست 

سعی کن ثبات شخصیت تو ب شوهرت ثابت کنی تا اون بیشتر رو نظر تو حساب کنه نه مادرش حالا این بسته ب قلق شوهران مثلا اگه هیچ موقع ازت نظر نمیخاد هرطور شده با سیاست نظرتو بهش تحمیل کن تا از اون طرفم حساب کار دست مادرشوهرت بیاد اگرم نظر میخاد یکم با ناز و عشوه نظر بده تا یذرهههه فقط یکم متوجه شه ناراحتی از نظرات بی‌جای مادرش 

نمیشه مادرشوهرم قراره دوطبقه پایین مابشینه پس واقعاباید کاری کنم چون زاقت ندارم تااخرعمر حس بی عرضگی ...

با این رفتار مادرشوهرش بهترین کار دوری ازشه هرکاری بکن تا خونتون بجا نباشه اما اگه نشدم انقد خودتو دست کم نگیر تو باید قوی تر از مادرش باشی بالاخره تو زنشی کارایی از دستت برمیاد ک مادرش نمیاد اثرگذاری تو بیشتر از مادرشه