2777
2789
عنوان

دلم گرفته بچها

83 بازدید | 17 پست

چرا هرچی سعی میکنم ضعیف نباشم ناراحت نشم تاثیرنداره🥺

بازمادرشوهرم زنگ زد باعث شد برم توفکر عصبی بشم

اخه چرا توهمچیمون دخالت میکنه نمیزاره من خرف بزنم  باعث میشه باپسرش خوب نباشم...

ب حرفاش گوش نکن ی گوشت در باشه ی دروازه.مهم شوهرته 

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه میدونی گلم یکاری میکنه من حس زن بودنمو انگار ازدست میدم انگار من هیچکارم انگارمن نمیتونم

بزار تامیتونه.بگه تاخسته شه.عزیزم شما کارخودتو بکن🤗اجازه نده حرفاش روت تاثیربزاره🌹

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
بزار تامیتونه.بگه تاخسته شه.عزیزم شما کارخودتو بکن🤗اجازه نده حرفاش روت تاثیربزاره🌹

نمیدونم متوجه منظورم شدی یانه

ولی اینا نیست

مثلا برای خونم نظرمیده و من هیچی نمیگم

به شوهرم زنگ میزنه کنارلش میکنه

کاری کنه درست تباش بجلی اینکه من بگم اون میگ من خسته شدم انگار من ی ادم بی عرضم

نمیدونم متوجه منظورم شدی یانه ولی اینا نیست مثلا برای خونم نظرمیده و من هیچی نمیگم به شوهرم زنگ م ...

متوجه شدم.نظر شوهرت چیه؟رفتارمادرشو ی دخالت تلقی میکنه یانه؟

متوجه شدم.نظر شوهرت چیه؟رفتارمادرشو ی دخالت تلقی میکنه یانه؟

نمیدونم انقدر دیوونم که نمیرم بهش  بگم

اوایل نامزد بودیم هرجانامزدم میخواست بره میگف بروببین کجامیره یا من روم نمیشد اوایل از نامزدم بپرسم کجارفتی هی ازم میپرسید متم نمیدونستم عصبی نیشدم باهاش بحث میتردم..

منم مثل شما بودم الکی حرفاشونو مرور میکردم تو ذهنم الکی رنجش تولید میکردم برا خودم ولی الان میدونم اونی که اذیت میکنه از نادونی و نااگاهیشه همون لحظه یچی میگه یادش میره بعدا 

من چرا چند روز حالم خراب بشه ؟در صورتی که اون ککشم نمیگزه

کینه مثل این میمونه که هر شب یه کیسه آشغالو با خودت ببری تو رختخواب 

بزارش دم در ...ببخش فراموش کن 

نه بخاطر اون ادم بلکه بخاطر خودت

من بایدچیکارکنم بخدادارم عذاب میکشم

اصلا خودتو ناراحت نکنیا با سیاست شوهرتو حالیش کن که نزاره مامانش تو زندگیتون دخالت کنه

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
منم مثل شما بودم الکی حرفاشونو مرور میکردم تو ذهنم الکی رنجش تولید میکردم برا خودم ولی الان میدونم ا ...

درست میگی کینه نمیکنم اما چراباید همینطور ادامه داشته باش ؟ شوهرم اگر همینطور ادامه بده و چی ی نگه بنظرتون درست میشه 

درست میگی کینه نمیکنم اما چراباید همینطور ادامه داشته باش ؟ شوهرم اگر همینطور ادامه بده و چی ی نگه ب ...

تو جلو شوهرت احترام بزار به مادرش الکی دعوا دلخوری راه ننداز بعد تو خلوت هم به شوهرت بگو من دیگه کاری ندارم میسپرم به خودت میدونم که عاقل و فهمیده ای و بهتر میشناسی مادرتو 

ناخواداگاه شوهرتم دوزاریش میفته

خب چی بگم چطوربگم بگم اینایی ک پیش اومده رو بهش؟

مستقیم بهش نگو شکایت مادر شوهرتم پیش شوهرت نکن جواب مادر شوهرتم نده...رگ خواب شوهرت و تو خوب میدونی یجوری بگو که بهش برنخوره یا گارد نگیره 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁