2777
2789
عنوان

شب زفاف

| مشاهده متن کامل بحث + 41358 بازدید | 74 پست
من تا بم نزدیک میشع گریم میگیره

وا😐

منی که آدم استرسی هستم بار اولم اینقدر ذوق داشتم که نگو

سعی کن لذت ببری 

بعدا خاطره میشه 

نر بوگندو نه درخواست دوستی بده نه ریپلای کن فهمیدی یا بیام حالیت کنم عقب مونده🖕🏿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی باید میشناختم و دوستش میداشتم ، راستش من تا چندساااال نتونستم چون با ازدواج عاشقانه تو رویاه ...

آخهی😢😢😢

سنتی بودین؟؟

نر بوگندو نه درخواست دوستی بده نه ریپلای کن فهمیدی یا بیام حالیت کنم عقب مونده🖕🏿

نمیدونم از چی بوود  نه راستش وقتی خون اومد گریه کردم گفتم چرا خمچین کردی اونم میگفت ببخشید  ...

وایی طفلک دوتاییتون😢

بکارتی در کار نیس

شل کن خودتو درد نداره👩‍🦯🕺

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
آخهی😢😢😢 سنتی بودین؟؟

آره ، اشتباه از خودم بود نباید اینطوری که نمیخواستم ازدواج میکردم آخه خواستگارهای عاشقانه ها به درد نخور بودن چیکار میکردم  یا باید قید عقل و میزدم و با عشق بدون عقل ازدواج میکردم یا باید قید عشق و میزدم و با عقل بدون عشق ازدواج میکردم منم دومی رو انتخاب کردم

آره ، اشتباه از خودم بود نباید اینطوری که نمیخواستم ازدواج میکردم آخه خواستگارهای عاشقانه ها به درد ...

عزیزم الان شوهرتو دوس نداری؟😢😢💔