2777
2789

سلام لطفا راهنمایی کنید خیلی برام مهمه. یکی از دوستای خوبم یه خواستگار داره. پسره توی جلسات خواستگاری خیلی حرفای خوبی زده. یعنی هدفش از زندگی و معیاراش مطابق نظر دوستم هست. قیاقه و ظاهر مناسبی داره و شغلش هم مناسبه‌. از لحاظ خونه و ماشین هم تامینه و مشخصه که اهل زندگیه.

دوستم خیلی از پسره خوشش اومده. اما خانواده پسره خیلی پر جمعیت هستن تعداد خواهر برادراش خیلی زیاده. یه مادر پیر هم داره که احتیاج به مراقبت داره که برادر بزرگتر پسره گفته نگهداری از مادرم به عهده منه برای همیشه. حالا دوستم واقعا نگرانه میگه میترسم جمعیت زیادشون برام مشکل ساز شه. خود پشر گفته که اجازه دخالت به کسی نمیده و آدم مستقلی هست. نظر شما چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

هر چند که سخته وارد خانواده پر جمعیت میشن ولی اگه آقاهه مستقل و شخصیت محکمی داره فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

بنظرم قبول کنه اگه همه چیش اوکی و بهم میخورن

برای مادر پرستار میگیرن دیگه همه جا اینجوریه برای مادربزرگ من پرستار گرفتن همونجا زندگی میکنه همه کاراشم میکنه بچه هام میرن سر میزنن

💍♥️Married

اگه بتونه مدیریت کنه خوبه و دوستتون هم اعصابش باید فولادی باشه چون جمعیت زیاد مشکلاتی هم داره و چون مادر پیش ایشون میمونه قطعا رفت و امد و دخالت و... هم هست سبک سنگین بکنه کدوم طرف ترازو رو میپسنده؟ اینطور که شما تعریف کردید اقا موقعیت مناسبی داره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻