2777
2789
عنوان

سوال سهامی

107 بازدید | 7 پست

دوستان من کارتم گم شده پیامک هم برام نمیادالان توسایت برم اگه ریخته باشن میزنه برام ک واریز شد؟مثلا سالهای قبل زده ک واریز شدچقدوچه تاریخی ...اگه سایتش روداریدهم بزاریدمرسی 

ملیو ملتا دیشب واریز سدن؟

بهارکوچکِ‌من:)❤                    کاش‌بشنوه‌حرفمو‌این‌ی‌دفعه‌رو‌باهام‌لج‌نکنه:)                                          حالم‌خوب‌😂!                                                                            میشه‌اخره‌قصه‌ی‌منم‌شاد‌باشه‌کلاغه‌به‌خونش‌برسه‌،‌                       شخصیتای‌اصلی‌حالشون‌خوب‌بشه؟‌                          این‌غمای‌قصه‌ی‌ما‌کی‌قراره‌جاشونو‌به‌شادی‌بدن‌؟‌..                               حامی‌ال‌جی‌بی‌تی:)🏳️‍🌈                            نحسی‌افتاده‌بود‌هرچی‌آب‌میجستیم‌تشنگی‌گیرمون‌میومد‌!  بعضی‌چیزا‌رو‌حس‌میکنم‌ 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگه همراه بانک داری واریزی هاتو چک کن اگه نداری برو عابر پرینت کاراتو بگیر اگرم نشد برو بانک پرینت حساب تو بگیر .

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکس نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد