2777
2789
عنوان

حالم بده بچه ها

259 بازدید | 18 پست

بچه ها من شهرستان خونه مامانمم.از شوهرم ی مدته رفتارا مشکوکی میبینم چند شب پیشت دیدم رو خط کاریش انلاین.امشب رو دو تا خطش آخرین بازدیدش بود اون خط ک چی بی واتسااپ داره یهو دیدم آخرین بازدیدش نیست رو چی بی واتسااپ میشه آنلاین باشی ولی معلوم نباشه.من گفتم تا عید بمونم ک شوهرم بیاد حالا ب نظرتون بگم بیاد دنبالمون.اخه خودشم هی گفت بیام دنبالتون چند روز بعد عید بریم حالم خیلی بده چکار کنم

تقصیرخودته مردجماعتونبایدتنهاگزاشت بگوهمین فردابیاددنبالت  اخرین بارت باشه تنهاش میزاری

ععزیزم حالا با کسیم باشه فرقش چیه؟فوقش شب چت نمیکنه باهاش

اشکال نداره واکسن بچمو دیر تر بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقصیرخودته مردجماعتونبایدتنهاگزاشت بگوهمین فردابیاددنبالت  اخرین بارت باشه تنهاش میزاری

چه ربطی داره!مرد و زن نداره ذات آدم باید درست باشه.چون تنهاس میتونه هرکاری کنه؟و اگه زنش پیشش باشه نمیکنه؟!

من یه نصیحت خواهرانه بهت بکنم

هیچوقت شوهرتو مدت طولانی تنها نزار 

وقتی بهش مشکوکی بجای بد شدن و سرد شدن و مچ گیری بیشتر بهش ابراز علاقه کن و نزدیکش شو و باهاش درد و دل کن و بگو چقدر از خیانت متنفری و مثال بزن و عاقبت کسایی که خیانت کردن رو بهش بگو

اگه شوهرتو دوس داری باا سیاااست برو جلو و زندگی کن و هیچوقت تنهاش نزار و ازش فاصله نگیر  و تحقیرش نکن

چه ربطی داره!مرد و زن نداره ذات آدم باید درست باشه.چون تنهاس میتونه هرکاری کنه؟و اگه زنش پیشش باشه ن ...

ببین من خودم شوهرمو۳هفته تنهاگزاشتم رفتم شمال ویلای بابام بخش اعتماددارم ولی خواهرم شوهرش رویه روزتنهانمیزاره میگه میدونم ساده است راحت گول میخوره

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
ببین من خودم شوهرمو۳هفته تنهاگزاشتم رفتم شمال ویلای بابام بخش اعتماددارم ولی خواهرم شوهرش رویه روزتن ...

منم قبلا تنها میزاشتم یک ماه .کلا ی مدته حس میکنم مشکوکه الان هم با این کاراش.مشکلم سربچمه میگم تو جاده اذیت میشه هی بریم و بیاییم.فردا واکسن داره اشکال نداره دیرتر شه

امیدوارم شکت اشتباه باشه و به خوبی در کنار هم زندگی کنید و اینو بدون هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست&nb ...

مبدونم مدتیه رفتارش خیلی خیلی مشکوگه سر همین هم باهم بحث داریم میدونه بهش مشکوکم

منم قبلا تنها میزاشتم یک ماه .کلا ی مدته حس میکنم مشکوکه الان هم با این کاراش.مشکلم سربچمه میگم تو ج ...

نه عزیزم 

من بعضی وقتا یه هفته دیرترمیزدم دوتابجه دارم

بروووفرداخونتون

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

چکار کنم با بچه!؟خیلی رفتارش مشکوکه آخه.بریم برگردیم دوباره؟اشکال نداره واکسنش دیرتر بشه تا برسیم؟

نه عزیزم  من بعضی وقتا یه هفته دیرترمیزدم دوتابجه دارم بروووفرداخونتون

انه تاریخ تولدش ۱۶ابان بوده من واکسن قبلیش ۲۱ زدم .حالا اشکال نداره باز دو سه روز دیرتر بشه؟

ی چیزی حالا اون با کسیم باشه من برم ک قطع رابطه نمیکنه؟ چ فرقی داره ب رفتن و نرفتن من؟