2777
2789
عنوان

میشه بیاین کمک

88 بازدید | 13 پست

دخترمودارم ازشیرمیگیرم شب دومه سینم خیلی ورم داره درددارم میتونم شیرشوبا شیردوش بدوشم عایامیشه تجربیاتتون بگین

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
من رفتم دکتر یه بسته قرص داد و بعد ۳روز خوب شدم

ورمش؟دردشم افتاد من اصلاانگاردستامم فلج شده نمیشه بدوشیمش؟

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میشه 

سینه ات سنگین میشه اذیت میشی

بدوشی سبک میشه کم کم خشک میشه

همون یکی دو بار در روز کافیه دیگه بعد از دو سه روز اونقدر شیر نمیفته که اذیت کنه.

من برای هر دوتا بچه ان تا سه روز روزی یکی ۲ بار میدوشیدم.

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
اره میشه  سینه ات سنگین میشه اذیت میشی بدوشی سبک میشه کم کم خشک میشه همون یکی دو بار در روز ...

اخه شنیدم هرچی بدوشی بیشترشیرمیکنه خشک نمیشه میترسم

کلا دردش ازبین رفت و ورم هم همین طور نه نباید شیر دوشید

خداکنه تاصبح نترکه انقد ورم کرده

اخه شنیدم هرچی بدوشی بیشترشیرمیکنه خشک نمیشه میترسم

نه نترس دوشیدن شیر مثل مکیدن بچه نیست 

شیر می افته ولی کم 

و بعد از دو سه روز دیگه نیاز نیست بدوشی چون اونقدر نیست که اذیت کنه

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
نه نترس دوشیدن شیر مثل مکیدن بچه نیست  شیر می افته ولی کم  و بعد از دو سه روز دیگه نیاز ...

خداکنه الان میرم بدوشم خداخیرت بده خیلی درد داشتم از یه طرفم استرس اینکه خشک نشه بچمم همش گریه میکنه شوهرمم ماموریته

خداکنه الان میرم بدوشم خداخیرت بده خیلی درد داشتم از یه طرفم استرس اینکه خشک نشه بچمم همش گریه میکنه ...

به من هم می گفتن ندوش ولی من تا دو یا ۳ روز دوشیدم دیگه بعد ۳ روز اونقدر شیر نیفتاد که درد بگیره سینه ام.

وقتی بچه میمکه بیشتر شیر میفته تا دوشیدن با شیر دوش بزار  سبک بشه سینت راحت میشی یه بار دیگه فردا بدوش

به من هم می گفتن ندوش ولی من تا دو یا ۳ روز دوشیدم دیگه بعد ۳ روز اونقدر شیر نیفتاد که درد بگیره سین ...

منم دارم از شیر میگیرم توی خواب شب که بیدار میشه بهش بده هم بچه راحت میخای هم سی‌نت پر نمیشه من الان شب سومم که از شیر گرفتم توی خاب یکبار بهش میدم