2777
2789
عنوان

کیا گردن درد دارن؟

650 بازدید | 18 پست

چیکار میکنید دردش آروم بشه؟ خیلی درد می‌کنه 

دکتر رفتم خوب نشدم با داروهاش . می‌گفت گوشی اینام کم بگیر. از یه طرفم یه جورایی هم کارمو درسام با گوشیه مجبورم گوشی دستم باشه حداقل ۱۰ ساعت توی روز 

من دیسک گردن دارم ب معنا واقتی بدترین درده تمام رگای دستم ضیف شده دو انگشتم تکون نمیخوره

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین بالش زیر سرت نددار ی پتو مسافرتی دو سه لا کن بنداز زیر سرت من چند روز مدام گردن درد و سردرد داشتم این کارو کردم خوب شدم 

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  
من دیسک گردن دارم ب معنا واقتی بدترین درده تمام رگای دستم ضیف شده دو انگشتم تکون نمیخوره

چیکار میکنید اونوقت با دردش؟ من یه دکتر رفتم یه بار گفت آرتروز گردنه انگاری 

گوشی رو توی زاویه ای بگیرید که گردنتون اذیت نشه یعنی رو به روی صورت. یه سری تمرینات هست کف دست رو می‌ذارید روی پیشونی با سر فشار متقابل وارد میکنید و بعد دو طرف و پست سر به همین ترتیب عمل میکنید. سرچ کنید پیدا میشه نحوه انجام تمریناتش. 

چیکار میکنید اونوقت با دردش؟ من یه دکتر رفتم یه بار گفت آرتروز گردنه انگاری 

من تحت نظر دکترم هر۴ماه ام ار ای ازمایش و نوارعصبو عضله ده جلسه فیزیوتراپی و لیزر باز درد دارم باهرروزم دارو میخورم چند وقت پیشم گردنم گرفته بود نمیتونستم تکون بخورم شوهرم برد امپول چندتازدم تا خوب شد کلا داغونه مهره گردنم بیرون زدگی داره

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
من تحت نظر دکترم هر۴ماه ام ار ای ازمایش و نوارعصبو عضله ده جلسه فیزیوتراپی و لیزر باز درد دارم باهرر ...

انشالله خوب بشیم زودتر 

بیرون زدگی ینی ورم داره پشت گردنت؟! من آخه ورم زیادی داره پشت گردنم دکتر گفت چیزی نیس ولی خودم میترسم والا 

باید دکترای دیگه برم نمیدونم چرا دکترا دیگه آدمو خوب نمیکنن

گردن درد خیلی سخت و بده و خطرناک😔

انشالله خوب بشیم زودتر  بیرون زدگی ینی ورم داره پشت گردنت؟! من آخه ورم زیادی داره پشت گردنم دک ...

ام ار ای مشخص کرد اره بیرون بزنه ورم میکنه پشت گردن اصلا نباید کارکنم استراحت داد ولی همش درحال کارم