2777
2789
عنوان

پريود دردناك😨😨😨

1494 بازدید | 25 پست

اين تاپيك رو زدم تا از تجربه هام درمورد چيزي حرف بزنم ك معمولا تاجايي كه بشه ازش حرف نميزنن .. اول از همه بگم كه اينا فقط چيزايين كه به من كمك كردن  ..

اولين فكر اشتباهم اين بود كه تو پريودي بايد يه جا بشينيم  فقط استراحت كنيم حموم هم نريم و .. 🤖نتيجه اين طرز فكر داشت خيلي بهم اسيب ميزد چون من اصلا نميتونم اينطوري زندگي كنم ❌🚶🏻‍♀️و پريود برام مثل يك دوره پر از انرژي منفي شده بود كه بايد ماهي يك بار قبولش ميكردم.. هيچ وقت خودتون رو به هيچ دليلي مجبور به كار نكردن بيرون نرفتن ورزش نكردن نكنين و از روتين زندگيتون و كارهايي كه خوشحالتون ميكنه غافل نشين 🥺

دومين مساله من دردش بود كه باهاش كنار اومده بودم و فكر ميكردم چون زنم اين درد حقمه 😭حتما حتما حتما مثل من نباشين و اگه قرص هاي استامينوفن و ژلوفن جواب ندادن از دكتر قرص قوي تري بگيرين 💆🏻‍♀️

و سومين مطلب هم درمورد تغذيه است من نميدونستم اينو كه غذاي سرد و گرم چطوري ميتونه رو بدن تاثير بزاره درد پريود رو كم يا زياد كنه....  تا وقتي يه بار بخاطر آلبالو زياد رفتم زير سرم 💉 و ديگه باور كردم 😂  حتي حالت تهوعم يه بار با خوردن خرما خوب شد .. استفاده از دمنوش هاي مناسب هم خيلي كمك ميكنه مثلا خون ريزي كم كه يه علت درد هست رو بابونه درمان ميكنه..  🙂💚

یک عدد چپی 

بدن ها متفاوته من یبار روز سومم پیاده روی رفتم آنچنان کمردرد و دل دردی گرفتم که توبم شد ۳ روز اول هم اصلا نمیتونم برم حموم از کمر درد میفتم 

این نیز بگذرد...                                   

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگر قبل از قاعدگی غذاها و چیزایگرممصرف کنی دردت خیلی کمه ک چه بسا بعضی وقتا دردم نداری...وقتی پریودیم بنفعمونه از دست زدن ب اب سرد پرهیز کنیم و دل و کمرمونو گرم کنیم...اینا تجربه منه...عاها مثه منم بلندنشین خونه تکونی عیدو تو قاعدگی بکنین منکلا مصرف نوار بهداشتی تو قادگیم دو.بسته بودم این دفعه پنج بسته استفاده کردم فقط بخاطر فعالیت زیاد

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
بدن ها متفاوته من یبار روز سومم پیاده روی رفتم آنچنان کمردرد و دل دردی گرفتم که توبم شد ۳ روز اول هم ...

بنظر من كسايي كه درد دارن هم كم كم بايد ميزان فعاليتشونو بيشتر كنن چون مشخصه كه ورزش علت درد نيست بلكه ضعيف بودن بدنه

یک عدد چپی 

اونجایی که گفتی کار روتین معمولا تو اون روزا من کارای بیشتری برام پیش میاد جونم در میاد ولی دربازه ...

من فقط جارو و چيزاي سنگين بلند نميكنم بعضي وقتا هم از اب بدم مياد حتى درحدي ك نميتونم دستامو بشورم

یک عدد چپی 

اونجایی که گفتی کار روتین معمولا تو اون روزا من کارای بیشتری برام پیش میاد جونم در میاد ولی دربازه ...

قبل از قاعدگی و تو روزای پریودی از مصرف ماست خیار گوجه شیر گوجه سبز کیوی پرتقال و....خودداری کنین علی الخصوص ترشیجات اون اصن نابوده وحشتناک دل ادم درد میگیره

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

دوست عزیز چرا آنقدر محدودیت چرا آنقدر درگیری 

پریود یه دوره معمولی برای من که هیچوقت باعث نشد که زندگی روزمره ام دچار تنش بشه با اینکه درد هم دارم ولی خوب با یه مسکن و یه چیز محکم دور کمر بستن و دمنوش های آویشن و گرم خوردن و نهایتا یه حوله داغ خوب خوب میشم 

این حرف که چون زنم درد حقمه یعنی چی یکم مهربونم تر باش با خودت

اگر قبل از قاعدگی غذاها و چیزایگرممصرف کنی دردت خیلی کمه ک چه بسا بعضی وقتا دردم نداری...وقتی پریودی ...

اره منظورم اين بود كه نه خيلي كار كنيم نه خيلي بيكار باشيم

یک عدد چپی 

دوست عزیز چرا آنقدر محدودیت چرا آنقدر درگیری  پریود یه دوره معمولی برای من که هیچوقت باعث نشد ...

درد داریم تا درد

من خودم باید برم بیمارستان زیر سرم تا خوب بشم.

از صبح بالا میارم تا شب