اين تاپيك رو زدم تا از تجربه هام درمورد چيزي حرف بزنم ك معمولا تاجايي كه بشه ازش حرف نميزنن .. اول از همه بگم كه اينا فقط چيزايين كه به من كمك كردن ..
اولين فكر اشتباهم اين بود كه تو پريودي بايد يه جا بشينيم فقط استراحت كنيم حموم هم نريم و .. 🤖نتيجه اين طرز فكر داشت خيلي بهم اسيب ميزد چون من اصلا نميتونم اينطوري زندگي كنم ❌🚶🏻♀️و پريود برام مثل يك دوره پر از انرژي منفي شده بود كه بايد ماهي يك بار قبولش ميكردم.. هيچ وقت خودتون رو به هيچ دليلي مجبور به كار نكردن بيرون نرفتن ورزش نكردن نكنين و از روتين زندگيتون و كارهايي كه خوشحالتون ميكنه غافل نشين 🥺
دومين مساله من دردش بود كه باهاش كنار اومده بودم و فكر ميكردم چون زنم اين درد حقمه 😭حتما حتما حتما مثل من نباشين و اگه قرص هاي استامينوفن و ژلوفن جواب ندادن از دكتر قرص قوي تري بگيرين 💆🏻♀️
و سومين مطلب هم درمورد تغذيه است من نميدونستم اينو كه غذاي سرد و گرم چطوري ميتونه رو بدن تاثير بزاره درد پريود رو كم يا زياد كنه.... تا وقتي يه بار بخاطر آلبالو زياد رفتم زير سرم 💉 و ديگه باور كردم 😂 حتي حالت تهوعم يه بار با خوردن خرما خوب شد .. استفاده از دمنوش هاي مناسب هم خيلي كمك ميكنه مثلا خون ريزي كم كه يه علت درد هست رو بابونه درمان ميكنه.. 🙂💚