2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تپش قلب نفس کشیدن تند تند حس خفگی گز گز کردن تمام بدنم و حس یخ زدگی تو سرم و سبک شدنش حس فرار و پاهام انگار خالی میشه توان راه رفتن انگار ندارم واقعا حس بدیه

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
من تپش قلب نفس کشیدن تند تند حس خفگی گز گز کردن تمام بدنم و حس یخ زدگی تو سرم و سبک شدنش حس فرار و پ ...

چندساعت تو روز؟

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

من چند شبه قلبم میگیره 

نمیتونم نفس بکشم وگرنه از قلبم تا اعماق وجودم تیر میکشه

سمت چپ بدنم قفل میشه 

وااای حس مرگ دارم همش فکر میکنم الان میمیرم

خیلی سختتههه

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    

من کلا ترسوام و دعوا کردنم مدل انفجاریه یعنی چیزی نمیگم نمیگم یجا منفجر میشم ولی اون حالت پانیک تو دعوا بهم میاد انگار فرمون از دستم خارج میشه و میره دست کس دیکه ای تو مغزم هی تکرار میشه یه کاری و یا یک حرفی بعدش مجبورم میکنه انجامش بدم چون بارها منو تو تون موقعیت قرار میده قبلش منو اماده میکنه و موقش میرسه میگه حالا زمان درستشه

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
چندساعت تو روز؟

روزی نیست وقتی تو موقعیت ترس قرار میگیرم یک دفعه و انتظار مثال دعوایی رو ندارم اینجوری میشم یا یهو خبر بد میاد