2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تپش قلب نفس کشیدن تند تند حس خفگی گز گز کردن تمام بدنم و حس یخ زدگی تو سرم و سبک شدنش حس فرار و پاهام انگار خالی میشه توان راه رفتن انگار ندارم واقعا حس بدیه

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
من تپش قلب نفس کشیدن تند تند حس خفگی گز گز کردن تمام بدنم و حس یخ زدگی تو سرم و سبک شدنش حس فرار و پ ...

چندساعت تو روز؟

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

من چند شبه قلبم میگیره 

نمیتونم نفس بکشم وگرنه از قلبم تا اعماق وجودم تیر میکشه

سمت چپ بدنم قفل میشه 

وااای حس مرگ دارم همش فکر میکنم الان میمیرم

خیلی سختتههه

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    

من کلا ترسوام و دعوا کردنم مدل انفجاریه یعنی چیزی نمیگم نمیگم یجا منفجر میشم ولی اون حالت پانیک تو دعوا بهم میاد انگار فرمون از دستم خارج میشه و میره دست کس دیکه ای تو مغزم هی تکرار میشه یه کاری و یا یک حرفی بعدش مجبورم میکنه انجامش بدم چون بارها منو تو تون موقعیت قرار میده قبلش منو اماده میکنه و موقش میرسه میگه حالا زمان درستشه

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
چندساعت تو روز؟

روزی نیست وقتی تو موقعیت ترس قرار میگیرم یک دفعه و انتظار مثال دعوایی رو ندارم اینجوری میشم یا یهو خبر بد میاد