2777
2789
عنوان

اخرین بار😔

185 بازدید | 11 پست

نمیدونم چرا الان دارم اینو مینویسم ولی فقط اینو میدونم ننویسم خفه میشم 

بار اول که دید منو دست وپاشو گم کرد تا حدی که مامانمم متوجه شد چون استادم بود چند باری سلام واینا دادم ولی فکر کرد منم مثل همه دخترام اصلا ادم حسابم نمیکرد منم قسم خوردم دیگه ادم حسابش نکن تا جایی که اون به من علاقه مند شد وهرجا میرفتم بود همیشه سعی میکرد کمکم کنه چند بار خواست تنهایی حرف بزنه ولی من در رفتم همه بهمون شک کرده بودن میدونستن یه حسی بینمونه تا اسفند ۹۸که روز سومش قرنطینه شروع شد اخرین روزی که بود دیدمش هیچکس مثل اون نگام نمیکرد تو نگاهش یه حس عجیب بود کاش میدونستم اون روز اخرین روزه وهمونطور که اون منو از اینه نگا میکرد منم نگاش میکردم کاش لجبازی نمیکردم کاش منم میفهموندم دوسش دارم ولی حیف که بعد دوسال امروز متوجه شدم ازدواج کرده به تازگی 

نگاهش

اگه نگاهش واقعی بود نمی‌کرد عشق صدسال هم بگذره فراموش نمیشع

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
اگه نگاهش واقعی بود نمی‌کرد عشق صدسال هم بگذره فراموش نمیشع

شاید ولی تنها چیزی که بعد دو سال منو داره خفه میکنه اینه که چرا لج کردم؟ چرا اونقدر بد رفتار کردم؟ خیلی از رفتارا از من بعید بود واقعا

نگاهش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید ولی تنها چیزی که بعد دو سال منو داره خفه میکنه اینه که چرا لج کردم؟ چرا اونقدر بد رفتار کردم؟ خ ...

مطمئنی باهاش آینده ای خوبی داشتی؟

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
وای عزیزم این چیزا زیاد پیش میاد ناراحت نباش غصه نخور بهتریناش میاد سرراهت

خدا کنه فقط از خدا میخوام هرجای دنیا که باشه خوشبخت باشه اون به من خیلی چیزا یاد داد با رفتارش خوشبخت دو عالم بشه 

نگاهش
خدا کنه فقط از خدا میخوام هرجای دنیا که باشه خوشبخت باشه اون به من خیلی چیزا یاد داد با رفتارش خوشبخ ...

کلا ازفکرش بیرون بیا.من خودم ازاین نوع تجربه راداشتم ولی بعدش کسی اومد سرراهم که خیلی بهترازاون بود.خداراشکر تاالان خوب بوده.اگه واقعا واسه زندگی وازدواج میخواستت میتونست پیدات کنه وبدستت بیاره

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹