2777
2789

اندومتریوما منظورتونه؟

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اندومتریوز داری .بستگی به نوع واندازش داره بعضیاش مشکل نازایی ایجادنمیکنه بعضیاشون نازایی میاره 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اندومتریوز داری .بستگی به نوع واندازش داره بعضیاش مشکل نازایی ایجادنمیکنه بعضیاشون نازایی میاره  ...

۳۳م م هست ،دکترم تاسنومو دید گف نزدیکی رو قط کنم دوتا فولیکول خوب داشتم یکیش ۲۱😔

سلام عزیزم

درصورت تمایل به ویزیت ومشاوره و کسب آگاهی در خدمتم.

فریبا رحیمی    کارشناس مامایی و  مشاوره ودرمان بیماریهای زنان و اختلالات جنسی،تعیین جنسیت،مراقبت های بارداری و ....       فعال در اپلیکیشن مشورپ پاسخ دهی در لحظه وآنلاین ۲۴ساعته

fariba.rahimi.midwife@

ویزیت در پیج اینیستا

و اپلیکیشن مشورپ

بله شما داشتی؟

نه عزیزم

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

دکترتون گفت اقدام نکنید؟

۳۳م م هست ،دکترم تاسنومو دید گف نزدیکی رو قط کنم دوتا فولیکول خوب داشتم یکیش ۲۱😔

خیلی درد داری درسته؟مخصوصا توپریودی

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟