2777
2789
عنوان

آدم عجیب

184 بازدید | 13 پست

سلام جدیدا با یه خانوم تو یه کلاس آموزشی آشنا شدم و تقریبا هر روز می بینمش 

برام از مشکلات زندگیش گفت که چند ساله با شوهرش جدا زندگی میکنن و مادر شوهرش و فامیلا بدن و ...

و من چقدر براش دلم سوخت 

آدم عجیبیه با اینکه یه ارگان دولتی شغل خوب داره 

کهنه ترین لباسا رو می پوشه حتی ریش و سبیلشم اصلاح نمیکنه به خاطر اینکه میگه مادر شوهرم اینا برام حرف در میارن تهمت میزنن بهم 

بعد یه چن وقته با من احساس رفاقت میکنه به محض اینکه میگم سلام شروع میکنه غیبت بقیه هم کلاسیا رو میکنه تهمت میزنه بهشون

بد بیراه میگه و کاملاااا هم بی دلیل شک ندارم

اصلا از کنارش بودن استرس میگیرم 

یک سری افراد کلا انرژی منفی هستن،،فاصلت و حفظ کن خیلی صمیمی نشو

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

با همین تعریف ها یه حس بدی نسبت به اون خانم پیدا کردم زیاد باهاش خودمونی نشو امکان داره حرف جابه جا کنه یا دو به هم زن باشه

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا به این فک میکنم دچار یه جور مریضی که به همه تهمت میزنه و این رفتارش باعث شده که فک کنه خانواده مادر شوهرش بهش تهمت میزنن 

چه بسا اصلا اونا آدمهای خوبی باشن

شما تا به حال همچین آدمی رو دیدید ؟؟؟

از رد شدن یه همکلاسی هم داستان میبافه و بد بیراه و تهمت بهمن میگه مثلا فک میکنه من دوستشم و هم فکرش

با همین تعریف ها یه حس بدی نسبت به اون خانم پیدا کردم زیاد باهاش خودمونی نشو امکان داره حرف جابه جا ...

اره خودمم به همین فک میکنم 

فقط نمیدونم چجوری فاصله بگیرم مطمئنم بعدش هم کلی واسه من حرف و حدیث جور میکنه

حالا به این فک میکنم دچار یه جور مریضی که به همه تهمت میزنه و این رفتارش باعث شده که فک کنه خانواده ...

اره منم یه زمانی چون خانواده همسر سابقم بشدت مریض گونه بودن شبیه اونا شده بودم. انقد بهم تهمت میزدن که منم به بقیه تهمت میزدم. و بشدت افکارم مسموم بود. وقتی جدا شدم بعد از 8 ماه به حالت طبیعی برگشتم..... البته با کمک اطرافیانم

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
اره منم یه زمانی چون خانواده همسر سابقم بشدت مریض گونه بودن شبیه اونا شده بودم. انقد بهم تهمت میزدن ...

وواقعا؟ 

به خدا چندین بار بهش گفتم حرف بقیه رو نزن 

چرا فکر خودتو برا بقیه در گیر میکنی 

گناه و ....

ولی کو گوش شنوا

شاید  ولی یه آدم  چرا باید اینطور باشه  یعنی از خدا نمیرسه

مریضی اعصاب بدترین نوع بیماری های روحیه..... اخه علاوه بر مغز رو جسم هم تاثیر میذاره. حقیقتا وقتی آدم مریض میشه دیگه به هیچی فکر نمیکنه. ذهن آدم میشه کینه و بدجنسی و بدخواهی..... 

وواقعا؟  به خدا چندین بار بهش گفتم حرف بقیه رو نزن  چرا فکر خودتو برا بقیه در گیر میکنی& ...

اره واقعا.... چیز بدی نیست که از گفتنش خجالت بکشم. من 21 جلسه پیش دکتر علیرضا اکرمی نژاد توی هفت تیر مشهد برق درمانی انجام دادم. مشاوره های مختلف رفتم تا درمان شدم. بخدا دست خودم نبود. مریضم کرده بودن..... اونم احتمالا همین جوری شده

اره واقعا.... چیز بدی نیست که از گفتنش خجالت بکشم. من 21 جلسه پیش دکتر علیرضا اکرمی نژاد توی هفت تیر ...

خدا رو شکر که خودت به مشکلت پی بردی و به فکر درمان بودی 

از خدای مهربون میخوام که به همه کمک کنه و به این خانم هم کمک کنه که به اشتباهش پی ببره 

خدا رو شکر که خودت به مشکلت پی بردی و به فکر درمان بودی  از خدای مهربون میخوام که به همه کمک ک ...

قربونت. آره خداروشکر. 

اونم نیاز به حمایت داره. ولی ن از طرف افرادی مثل شما(بالاخره غریبه به حساب میاین برا خودتون دردسر درس نکنین)