2777
2789
عنوان

دعوای همسر😔

406 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها 

شبتون بخیر

امروز من ی سری خرید کردم برای خونه حدودا دومیلیون و پونصد شد...شوهرم اومد خونه خریدارو دید ناراحت شد شروع کرد اوقات تلخی ک چرا بامن مشورت نکردی چرا با من نرفتی  چرا این همه پول دادی و اینا کلا همه چیو زهر مارم کرد از ظهر تا حالا... شامم نخورد،رفته جدا خوابیده با منم حرف نمیزنه منم از ظهر تا حالا گریه کردم بغض گلمو گرفته دارم خفه میشم😢

کلی کار سرم ریخته اعصابم داغون شد دم عیدی...

همسر های شما هم اخلاق اینجوری دارن؟

چکار کنم الان؟

ببخشید اگه طولانی شد.

چیا خریدی مگه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من ی بار پونصد خرید کردم از ترس ک زنگ بزنه گوشیمو خاموش کردم خوابیدم🤧

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ی گل و گیاه  ی سری وسایل دیگه

خب میگفتی لازم خونه بوده ی بار رفتم خرید از دماغم در نیار خلاصه با ناز میگفتی دلخوری و جمع کن دم عیده 

بعدشم مگه مشکل مالی دارین؟