2777
2789
عنوان

یکی هست عاشقمه

318 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها یکی هست عاشقمه خاستگارمه و ازاین بابت مطمئنم ک هیچوخت کسی مثل اون منو دوست نداشته و نخواهدداشت مثل یک پدرمراقبمه وضع مالیشم خوب واینده داره و شرایطش مشابه من و زنشو طلاق داده بسیاربسیارمحترم و باشخصیت هستش و خانوادش ازدم همه باسواد و کارمندومعلم هیچ ایرادی نداره کلا اما بخداقسم هررررزکارکردم نتونستم ازش خوشم بیاد سعیموکردم باهاش گشتم نشدواقعا نشد...امامامانم میگه درستش اینه بامردی ازدواج کنی ک اون تورودوست  داشته باشه بقیش مهم نیست امامن هییییچ کششی بهش حس نمیکنم توروخدا من چیکارکنم حال روحیم داغونه 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

والا زنشو طلاق داده بعد هیچ ایرادی نداره 🥲

خب عزیزم مشکل داشتن لابد والا مرد خیلی خوبیه تااونجا ک من دیدم و البته دلیل بر بد بودن زنش نیست شایدواقعا باهم نساختن مث من وشوهرم

بودن با کسی که دوسش نداری سخترین کاره تا هرجا هم که تحمل کنی از یجا به بعد دیگه نمیشه

اره بخدا تو حسرت ی عشق درست حسابی دارم میسوزم همش۱۹سالم بود هیچی حالیم نبودالکی الکی ازدواج کردم خودم روبدبخت کردم الان جداشدم میگم ایکاش واقعا بشه یکی رو ازته دل دوس داشته باشم اونم واسه من اینطوری باشه واسه ی روزم شده تجربه کنم این حسو🥺

ندارم ایکاش داشتم ینی دراینده حسی ایجادنمیشه?

ببین شرایط خودت چجوره ما ک شرایط تو نمیدونیم عزیزم...

اگ فکر میکنی خواستگار بهتر برات میاد ک بیخیالش بشو....و اینکه چندسالته...

ببین شرایط خودت چجوره ما ک شرایط تو نمیدونیم عزیزم... اگ فکر میکنی خواستگار بهتر برات میاد ک بیخیال ...

۲۴سالمه شایدازاین بهتربیاد اما اندازه این اقا باهام صادق نیست ودوسم نداره اینومطمئنم ولی خب پس حس من چی🥺