2789
عنوان

موبر

248 بازدید | 17 پست

سلام پودر موبر رویدر خریدم رنگ بستش نارانجیه شما استفاده کردین خوب بوده؟

لطفا برای اینکه ارزوهام برآورده شن یه صلوات کنید یا هم برام دعا آرزو هام برآورده بشه🙏🙏🙏هرکی دعایی یا صلوات برام فرستاد لایکمکنه خیلی ممنون😍😍
من واجبی خریدم خوبه 

واجبی بو میده🤔

لطفا برای اینکه ارزوهام برآورده شن یه صلوات کنید یا هم برام دعا آرزو هام برآورده بشه🙏🙏🙏هرکی دعایی یا صلوات برام فرستاد لایکمکنه خیلی ممنون😍😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پودر موبر ساپاژو عالللللیه

رویدر یعنی بده

اسپری موبر کاناوارو بخر

اسپره؟

ن خوبه اونم

عه واقعا استفاده کردین؟😃

اره ۵دقیقه بسه عالی حجم بالا هم داره

چه جالب تاحالا اسپره نشنیده بودم حتما امتحانش میکنم

ضد حساسیته؟

عه واقعا استفاده کردین؟😃

یکی دوبار آره باید با آب داغ مخلوط بشه حتما خمیر بدست بیاد دستورشو حتما بخون 

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز