2821
2789
عنوان

عروس هلندی

98 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

عروس هلندی من سه روز پیش ی اتفاق بد براش افتاد و دمش کنده شد.

من از اون روز سعی کردم خیلیی باهاش بازی کنم و خیلی بیشتر براش وقت بزارم.ولی کم حرف شده و تن صداش اومده پایین.خیلی میترسم نکنه ی وقت سکته ای چیزی کرده.توروخدا اگه کسی تجربه ای داری کمکم کنه😕

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بابام عروس هلندی داره میگه به شدت روحیه حساسی دارن اگه اتفاقی بیوفته طول میکشه تا ریکاوری بشن

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

عروس هلندی های منم نمیزارم نردیکشون شم

تخم گذاشتن نزدیک شی حمله میکنن 😂🤦🏽‍♀️

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
عروس هلندی های منم نمیزارم نردیکشون شم تخم گذاشتن نزدیک شی حمله میکنن 😂🤦🏽‍♀️

اخییی منم عروس هلندی دختر خالم تخم کرده بود از ۵ متریش نگاش میکردی میخواست بخورتت🤣

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز