2777
2789
عنوان

بیاین حالم بده

170 بازدید | 13 پست

سلام بچها من یکیو خیلی دوس دارم یعنی خودش ی چیزایی حس کرده از پروفام واستوریام میدونه من یکیو دوس دارم ولی نمیدونه اون یکی خودشه خیلیم ادم باشعوریه یعنی خیلی واسش مهمه اطرافیانش حالشون خوب باشه بنظرتون برم بش بگم دارم دیوونه میشم..

تعداد رای : 7
نظرسنجی
۱
6
85%
۲
1
14%
فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

الان دقیقا ۱ چیه ۲ چیه

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزینه یک و دو خالی چرا نوشتی ادم یاد دشویی میفته ک میگن شماره یک و دو 

تو روزایی که ادم از دشمنش یه زخم میخوره و از آشناهاش هزار تا  یاد گرفتم خودم حال دلمو خوب کنم .یاد گرفتم با اینکه خودم کوه دردم اما دور و بریامو شاد کنم و بخندونمشون . یاد گرفتم حتی اگه کسی وقت نداشت برام خودم برا خودم وقت بزارم و ب خودم بها بدم قرار نیست همیشه آدم محتاج نگاه این و اون باشه .اینا رو گفتم که برسم به دلیل تیکری ک گذاشتم من پارسال خودمو انقد قوی دیدم که بدون توقعی از دیگران خودم برا خودم کیک تولد گرفتم و اقوامو ب پیک نیک دعوت کردم امسالم گفتم اینجا تاریخ بزارم جلو چشمم باشه .چون امسالم برا خودم نقشه ها دارم😊 ..یک روز میایی که من دیگر دچارت نیستم از صبر ویرانم اما چشم انتظارت نیستم‌
چطوری نظر سنجی میزارن

اون بالا کنار تاپیک نوشته نظرسنجی اونو بزن

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

بستگی بطرف مقابلت داره ک بگی یا ن 

اگ باجنبه و محترمه توهم بهش بگو ک ی عمر حسرت ب دلت نمونه چرا نگفتی اما اگ طرفت آدمه کم ظرفیت بود نگو

مهربان باش شاید فردایی نباشد                                            شاید فردایی بود اما عزیزی نباشد:)                                 
بستگی بطرف مقابلت داره ک بگی یا ن  اگ باجنبه و محترمه توهم بهش بگو ک ی عمر حسرت ب دلت نمونه چر ...

بنظرم با جنبس ولی نمیدونم..

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم