2777
2789
عنوان

عیدی

153 بازدید | 19 پست

دوستان لطفا لطفا برای عیدی به هر کس میخواین بدین پولش را بدین

واسه دختر من عیدی لباس میگیرن تو این گرونی، یا لباسا کوچکه یا بهش نمیاد یا سلیقمون نیست اصلا استفاده نمیشه. خب مثل قدیم هر کی صد تا بچه نداره که. دوست داره لباسی که خودش دوست داره تنش کنه.

اسباب بازی میگیرن یا تکراریه و قبلا داشته و داره. یا مناسب نیست (مثلا کتاب داستان میگیرن با محتوای نامناسب). یا زشت و نچسب

واسه خودم هم همینطور یا لباس و شال میگیرن که یا سایزم نیست یا سلیقم نیست استفاده نمیکنم یا وسیله خونه میگیرن که مثلا تو هر خونه مگه چند تا شکلات خوری نیازه. یا چیزهای بدردنخوریه که دوستشون ندارم. خلاصه خونمون پر شده از وسایل نو به دردنخور. خب تو این گرونی هر چی میخواین بخرین به هر قیمتی پولش را بدین. جالبیش به اینه که دخترم بارها به زبون خودش گفته پولش را بدین ولی باز گوش نمیدن انگار لج میکنن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار دیوار برای فروش

سخته بابا. دونه دونه قیمت دربیاری. بعد آگهی کنی یکی باید ببینه بعد بگه میخوام یا نمیخوام. برای عید نگاه کردم بالای چند میلیون فقط لباس و اسباب بازی استفاده نشده دخترم داره

تو همش پول بده و پشتش بنویس میخواستم با سلیقه خودت چیزی که دوست داری بگیری تا یاد بگیرن

صد بار گفتم. دخترم مستقیم گفته. الان دوباره به دخترم گفتن برات کلی اسباب بازی خریدیم. در حالی که دخترم چند تا کارتون اسباب بازی استفاده نشده داره

صد بار گفتم. دخترم مستقیم گفته. الان دوباره به دخترم گفتن برات کلی اسباب بازی خریدیم. در حالی که دخت ...

نه نمیگم بگو

تو که عیدی میدی خودت پول بده و پشت کارتی که توش پول میذاری بنویس میخواستم با سلیقه خودت باشه و این بیشتر از همه چیز به درد میخوره

بنویس و پول بده

همیشه پول میدادی عیدی بهشون؟

به ما همونم نمیدن ناشکر😑

بدیش به اینه که باید کادویی که استفاده نمیکنی را جبران کنی چند برابر. بعدش ما از همه کوچکتریم 10 ساله عیدی دادیم بدون اینکه کسی چیزی بهمون بده. الانم که میدن اینطوری.

نه نمیگم بگو تو که عیدی میدی خودت پول بده و پشت کارتی که توش پول میذاری بنویس میخواستم با سلیقه خود ...

آره سالها. ولی دیدم خودشون پول نمیدن یکی دو سال کادو خریدم حس کردم سلیقشون نیست یا ندیدم استفاده کنن. دوباره پول دادم. تاکید هم کردم میخواستم به سلیقه خودتون چیز بخرین

هیچ کس به ما عیدی نمیده چه برسه به کادو و ظرف و لباس. فقط پدرم میده به ما

عزیزم ما خودمون چند برابرش را میدیم. هر خونواده یعنی خواهرا و برادرا هر کدوم دو تا بچه دارن به و تا میدیم تا اونا به یه دونه بچه من بدن. تازه 10 سالم دادیم ولی اونا چیزی ندادن. خب عوض و بدله. کاش اونا نمیدادن ما هم مجبور نبودیم اینقدر پول بدیم خودمون با اون پول چیزهای بهتر و کاربردی تر میخریدم

2790
2778
2791
2779
2792