2777
2789
عنوان

سریال ترکی جذاب بدون لوس بازی

336 بازدید | 18 پست

بهم معرفی کنید تعطیلات ببینم 

خودم سه سال پیش کارا سودا رو دیدم 

گمگشته و کلید اسرار رو هم دیدم .

لطفا موضوعش قشنگ و منطقی باشه..

سه خواهر خیلی قشنگع تازه شروع شده

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ایزل و دیگر هیچ

بی معرفتی ادما به هم فرصت تنهایی میده و تنهایی جرات پروازت.میشه از تنهایی یه پرنده شدو پرواز کرد                                                                 goftino.com/c/3qlZjF

میخواستم کاراسودا‌ رو بهت معرفی کنم 😂

فضیلت خانوم قشنگه 

چوکوآرا تا یجاییش خیلی خوبه 

هرجاییم‌ عالیه 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
چه شبکه ای نشون میده کی.

سه شنبه ها کانالd ترکیه

ولی اگ ترکی بلد نیستی میتونی از نماشا زیرنویسش رو ببینی

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
چقدر اعصاب ادم خرد میشه.واقعا اون پسره و مادرشو بدن دستم جرشون میدم

من از مادرش خیلی بدم میاد ظالم

هر جایی قشنگه شروع کنم؟ بازیگر مردش یه جوریه  درباره چیه و چند قسمته؟

اره خیلی قشنگه واقعا 

بازیگر مردش همون میران منم همین فکرو می‌کردم ولی یکم ببینی از اونم خوشت میاد 

راجبه دختریه به اسم ریان که پدربزرگش اونو از همه چی منع کرده و زیاد ازش خوشش نمیاد اینام یه عمارت بزرگ دارن ولی میران که صاحب یه شرکت سرشانه به بهونه انتقام برا خاستگاری ریان میاد ( چون میخواد از هازار‌ بابای ریان بخاطر کشتن مادرش انتقام بگیره) بعد از ازدواجم ولش میکنه ولی شدید عاشقش میشه هر چی بگذره جذاب تر میشه چون تازه معماهای‌ ایتا باز میشن ولی زیاد برات نمیگم تکراری میشه 

آخرشم عاااالی تموم میشه 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^