مذهبی ینی کی؟واقعا من موندم نامزد سابقم اینا تو حرف خیلی مذهبی بودن تو چشم هم همینطور چون نماز و روزشون اوکی بودن تو امر به معروف کردن هم عالی بودن ولی خوب آدم کینه ایی و حسادت و اهل خاله ببازی و ....تو خلوتش ن بودن بعد من خودم نماز اینا رو نداشتم از کدورت و عیب دوری میکردم اونا بودن بنده خدا ما بودیم مشرک ینی چی اگه به نماز ....ما هم بخونیم
ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان یعنی کسایی که نماز و روزه نمیگیرن تمام اعمالشون انسانیه
کاره اونارو توجیح نمیکنم اما یه نگاه به خودمون کنیم
ای وای بر صبر بی صدای ما ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
از دسته بندی مذهبی و غیر مذهبی بدم میاد یه عده رفتن مردمو طبقه بندی میکنن از هر جهت همه ادمیم اکه ...
خوب چیزی ک هست دست من نیس من همیشه بخاطر این مورد مشکل داشتم با خانوادش چون اون دسته های مذهبی خیلی به امر به معروف اینا پایبند و فک میکنن باید همه رو هم عقیده کنن دستمن و تو نیس که بدمون بیاد یا......