2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ویچر فصل اولشو به زور تموم کردم خوشم نیومد راستش

سلیقه ایه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

گیم آف ترونز فقط به نظر من خیلی بد بود ؟ حس کردم اصلا چیزی به نام انسانیت در وجودشون نداشت. اخرین پ ...

گات بهترین سریال بود در کل تاریخ سینمای جهان ...چون خیلی خشن بود و غیر منتظره ادم های اصلی داستان رو می کشت شاید به نظرت غیر انسانی اومده ...اگه پایانش رو بهتر تموم می کردن خیلی بیشتر از اون حرفا تاثیر گذار میشد

کوتاه ترین قصه جهان از همینگوی : for sale baby shoes ;never worn
گات بهترین سریال بود در کل تاریخ سینمای جهان ...چون خیلی خشن بود و غیر منتظره ادم های اصلی داستان رو ...

نه اصلا به اخرش کاری ندارم 

این فیلم من رو خیلی ترسوند 

چه قدر ادم ها میتونن ترسناک باشن

پر از حس منفی بود

همون قسمت های اولش 

من هم ویچر رو دیدم هم اخرین پادشاهی رو ...به نظرم اگه از سریال های تخیلی خوشت میاد ویچر رو ببین اما اگه سریالی واقع گرایانه میخوای اخرین پادشاهی ....اخرین پادشاهی شبیه وایکینگهاست اما ویچر یه چیزی تو مایه های ارباب حلقه هاست

نه اصلا به اخرش کاری ندارم  این فیلم من رو خیلی ترسوند  چه قدر ادم ها میتونن ترسناک باشن ...

اره خیلی واقع گرایانه بود به خوبی قسمت تاریک ادما رو به نمایش می ذاشت ...البته اینکه نویسنده اش هم از دوران قرون وسطی الهام گرفته بی تاثیر نیست ...