2777
2789
عنوان

خسته ام از زندگی

374 بازدید | 18 پست

سلام کسیو نداشتم باهاش درد دل کنم گفتم اینجا بگم حداقل یکم خالی شم 😔 من 20سالمه مامانم حامله اس همش باهام دعوا داره همش باهم بحثمون میشه نمیدونم باید چکار کنم خالم میگه درکش کن نمیشه بخدا همش حرفای زور میزنه گذاشتمش لای پر قو نمیزارم دست ب سیاه و سفید بزنه خودم به کارای خونه کارای بیرون میرسم به دانشگاه هم میرسم کار هم میکنم یکی نیست منو درک کنه 😔چکار کنم باهاش بنظرتون😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم هم کارمیکنی هم دانشگاه وهم کارخونه 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

هورمونای بارداریش بهش ریخته یکم منعطف باش باهاش

منم الان با مامانم در حال جنگم و جفتمون مقصریم

هیچوقت یکنفر بی تقصیر نیست

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
😔نمیدونم بخدا همش اعتماد بنفسم خراب میکنه همش سرکوفت میزنه میگه تو بدرد نخوری نمیدونم چکار براش نکر ...

درکت میکنم خیلی بده نمیدونم چی بگم

من‌اقیانوسم‌تو‌اکواریومتون‌جانمیشم.
😔سخته زندگی برام کرده عذاب الهی پسرم نیسم از خونه بزنم بیرون باید کنارش باشم غر غراش گوش کنم

مطمئن باش هرکار خیری در حق پدر و مادرت انجام بدی خدا پاداشی برات در نظر میگیره و مطمئن باش یه جایی تو سختی های زندگی بخاطر همین خوبی هات خدا یجوری کمکت میکنه که خودتم باورت نشه