2777
2789
عنوان

خارش خيلى شديد تو هفته٣٧

784 بازدید | 29 پست

بچه ها من هفته٣٦ و چهار روز بايد باشم ولى امروز رفتم سونو زده بود ٣٦ هفته و ١ روز.ولى وزن جنين خوبه٢٩٠٠ هست.از يه طرفى شديدا ورم دارم خيلى شديدا و اينكه دستامم از بس ميخواره و ورم داره كهير زده ميسوزه.امروز نتونستم برسونم تايم دكترو برم 

بنظرتون نرماله؟راستى از ديشب زير يكى از چشامم باد كرده

نه نرمال نیست 

خیلی سریع برو دکتر 

برو بیمارستان اونجا بگو

فشارت رو امروز گرفتی؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همون موقع داشتم بهم داروندادتابعداززایمان بهش میگن مسمومیت بارداری منوخاتمه زایمان داد

اول کهیریجاهست بدش پخش میشه زیرشکم رون هارودرگیرمیکنه.

من هم ورم کرده بودم هم کهیرزدم فشارومیبره بالا نشونه مسمومیت هست.

تامیتونی نمک نخور چیزای چربی نخورتخم مرغ نخور

سیرمثل قرص بااب بخور

الان گرفتم١٣/٥ رو هفت.فشار نرمالم١٠/٥ رو ٦/٥ يا٧ ميشه

سریع برو بیمارستان

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

مسمومیت بارداری گرفته وهمینحوری نشسته 

اره والا 

استارتر نری بیمارستان خطر جانی برای بچه و خودت داره 

سریع همین الان پاشو برو

پرونده دارم تو بهداشت برم بهداشت يعنى الان؟

الان ک نیست برویک دگتردگ نشین خطرناکه دخترنشین پاشوالان ب شوهرت زنگ بزن برو من تجربه دارم ک بهت میگم مهم فقط خودتی ن کس دگ من فشارم ۱۲نیم بودخاتمه دادن بدون اجازه شوهرم بردن عمل کردن ۱ماه هم ب زایمان مونده بود