2777
2789
عنوان

یه کم درد و دل

61 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

دم عیدی دلم خیلی گرفته از همه اطرافیانم هر قدر بهشون خوبی کردم هر کدوم یه جوری دلمو شکستن انگار من خوبم برای حمالی مفت

خرشون که از پل گذشت دیگه منو نمیشناسن از هیچکدوم هم حتی نمیخوام جبران کنن حداقل آتیش نزنن به قلبم 

فکر کن دوست صمیمت پشتتو خالی کنه ده سال عین چی برای یکی کار کنی آخر ببینی اونجا که میتوانست بدردت بخوره فلان کس را بهت ترجیح میده و بعدم بگه شرمنده... 😞

قلبم خیلی شکسته واقعا شکسته 

برای خوب شدن حالم دعا کنید لطفا...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار

ولشون کن عزیزم

همیشه خودت ترجیح بده به دیگران

جز در موارد خیلی ضروری مثل ایتام و اینجور افراد

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی قشنگ گفتی من همیشه بقبه رو اولویت دیدم نسبت به خودم و همیشه هم اسیب دیدم

خواهش می‌کنم 💖💖

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن
وای قربونت بشمممم چقدر منییی همین امروز داشتم دقیقا به همینا فکر میکردم 

هر دفعه صدای شکستن قلبمو شنیدم و هیچکاری هم نتوانستم بکنم خسته شدم

ولشون کن عزیزم همیشه خودت ترجیح بده به دیگران جز در موارد خیلی ضروری مثل ایتام و اینجور افراد

گفتنش آسونه وقت عمل سخت میشه

من هر دفعه میگم این بار آخره ولی باز تکرار میشه این قصه

خیلی حرفه یکی را توی هر شرایطی حمایت کنی ولی دست آخر ببینی یه جا که میتوانست دستتو بگیره رفته 

گفتنش آسونه وقت عمل سخت میشه من هر دفعه میگم این بار آخره ولی باز تکرار میشه این قصه خیلی حرفه یکی ...

حق داری عزیزم ❤❤❤