2777
2789
عنوان

میشه ی سر بیاین؟

70 بازدید | 11 پست

معلممون یه سوال ازمون پرسید گفت تو ۸ یا خط بنویسیم

سوالش این بود که: محبت و دوستی با خدا تو زندگی و ارامش و شادی انسان چقدر تاثیر داره؟

میشه شماهم بگین کمکم کنین؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی زیاده تاثیرش

قطعا دوستی با خدا و توکل کردن بهش میتونه زندگی ادم متحول کنه میتونه بهت احساس باارزش بودن بده 

دوستی با خدا میتونه زندگی انسان سرشار و مملو از ارامش و شادی بکنه

وقتی حضورشو تو زندگی حس کنیم  بیشتر می تونیم با مشکلات و سختی های زندگی های زندگی کنار بیایم بیشتر احساس امنیت می کنیم 

۱۰ یا ۸ خط باید بنویسممم

بنویس

‌دوستی‌باخداآنقدر‌درزندگی‌آدمی‌تاثیرگزاراست‌که‌‌میتوانی‌هر‌زمان‌که‌بخواهی‌صدایش‌بزنی‌و‌ازاوکمک‌بخواهی.امتحانش‌مجانی‌است.روزی‌نمازبخوان.میبینی‌که‌آن‌روز‌برکت‌خانه‌ات‌ازهمیشه‌بیشتراست.می‌بینی‌که‌قلب‌و‌روحت‌آرام‌گرفته‌است‌و‌دنیا‌چه‌زیبامیشود‌باحضورخدا.

من‌همینامیادبه‌ذهنم

بنویس ‌دوستی‌باخداآنقدر‌درزندگی‌آدمی‌تاثیرگزاراست‌که‌‌میتوانی‌هر‌زمان‌که‌بخواهی‌صدایش‌بزنی‌و‌ازاوکم ...

مرسی عزیزم نوشتم ۴ خط شدع بقیشو ی دوست دیگه ای گفته مینویسم.یه سوال داشتم ازتون غیر درسیه

جانم؟

تو تاپیک قبلیمم هست کسی جوابمو نداد

من این روزا بعد غذا خوردن زود ضعف میکنم امروز فکر کردم شاید فشارم پایین باشه یا چیزی ۳ تا شکلات خوردم ولی مث اینکه از این چیزا نبود

معدمم عصبیه 

یکی از دوستان گفت شاید انگل داشته باشی من یکم ترسیدم

به نظر خودت از معدمه یا چیز دیگ؟

تو تاپیک قبلیمم هست کسی جوابمو نداد من این روزا بعد غذا خوردن زود ضعف میکنم امروز فکر کردم شاید فشا ...

والا‌نمیدونم.مطمعن‌نیستم.ولی‌من‌خودمم‌یک‌سال‌پیش‌اینطوری‌شده‌بودم‌رفتم‌دکتر‌قرص‌فاموتیدین‌رو‌داد.وگفت‌زیادآب‌بخور.یک‌هفته‌ای‌خوب‌شدم

انشالله‌انگل‌نیست