2777
2789
عنوان

بیبی چک

117 بازدید | 13 پست

خانوما بیاید کمک. من روز موعدم بیبی زدم دوتا خط پررنگ افتاد. فرداش رفتم بتا دادم شد ۴۵۴ . امروز که چهار روز تاخیرم دوباره بیبی زدم خط مثبتش خیلی کمرنگه. این طبیعیه؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه نزن هر بیبی چکی فرق داره خیلیا کل زمان بارداریشون بیبی زدن هیچ وقت پررنگ نشده همیشه هاله بوده ب ...

خیلی استرس گرفتم. رفتم مجدد بتا دادم. دکترمم ایران نیست. جواب آزمایشم ساعت ۵ آماده میشه.‌ 

بی بی چک ها کلا این مدلی ان دوتاشون یه خط و درست نشون نمیدن مثه هم 

منم سره بارداری دخترم خیلی بی بی چک میزدم اینطوری میشد نگران میشدم 

عزیزم طوری نیس 

مبارکت باشه ایشالا ب سلامتی میری سونوگرافی صدای قلب کوچولو رو میشنوی و بسلامتی بقل میگریش ایشالا😍

بی بی چک ها کلا این مدلی ان دوتاشون یه خط و درست نشون نمیدن مثه هم  منم سره بارداری دخترم خیلی ...

واقعا؟ آخه نگرانم کرد. مرسی که تجربه آن رو گفتی. استرس گرفتم

واقعا؟ آخه نگرانم کرد. مرسی که تجربه آن رو گفتی. استرس گرفتم

ن نگران نباش عزیز 

من خیلی بی بی چک استفاده کردم 

طبیعیه عزیز 

ایشالا بعد از ظهر جواب آزمایش هم میگیری خیالت راحت میشه 

اصلا استرس ب خودت راه نده عزیزم

عالیه عزیزم ایشالا بسلامت بقل بگیریش  خدا بهت ببخشه عزیزم بسلامتی دیگ اصلا استرس هیچی و ب خودت ...

ممنونم عزیزم. انشالله. والا هر سری یه استرس آدم داره. الان نگران قلبشم که تشکیل بشه 🥺

ممنونم عزیزم. انشالله. والا هر سری یه استرس آدم داره. الان نگران قلبشم که تشکیل بشه 🥺

ببین همین استرس بد ترین چیزه اصلا نگران نباش و کاملا استراحت کن ایشالا همه چیز اوکی ویش میره میدونم سخته ولی حواستو پرت کن