2777
2789

سلام.من‌۱۵سالمه.‌مثل‌هم‌سنام‌اهل‌دوست‌پسر‌و...نیستم.یه‌دوست‌دارم‌که‌عاشقه.اون‌عشقشم‌یه‌داداش‌داره.داداشش‌اسمش‌کامرانه.۳۲سالشه.میدونم‌زیاده.ولی‌مجرده.خانواده‌عالی‌داره.خونه‌عالی‌تو‌بهترین‌جا‌ماشین‌خوب.شغل‌داعمی‌با‌حقوق‌خوبم‌داره.تحصیل‌کرده‌هم‌هست.یه‌بارباموبایل‌دوستم‌که.بهش‌داده‌بودتا‌فلش‌بزنه‌به‌گوشیش‌بهم‌پیام‌داد‌تا‌کمک‌کنیم‌به‌داداشش‌و‌دوستم‌تابهم‌برسن.بعداون‌دیگه‌هیچی.تااینکه‌یکی‌دوبار‌همودیدیم‌.بعدش‌هم‌به‌داداشش‌گفته‌که‌منو‌میخواد‌و‌عاشقمه.میگه‌بدون‌من‌نمیتونه‌زندگی‌کنه.خانوادم‌چیزی‌نمیدونن.دوستمم‌میگه‌خیلی‌مرده‌خوبیه‌و...

لطفا‌بدون‌قضاوت‌کمکم‌کنید.ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

. Abrfzzzzzzzzz 

گاهی فاطی ، گاهی فافا .🐒  ‌‌‌در صورت ریپلای کردن لایک کنید در غیر این صورت هرگونه لایک پیگرد قانونی دارد .🥲😂 هرجا این (🥲) ایموجی بود منم دوستان .🥲😂 در انتظارِ ۲۰۰ و ۲ .🦋

من همسنتم 😊

و.. عاقلانه نمیدونم ک تو این سن بریم سراغ این چیزا 

ولش کن بابا 🙅‍♀️

بعد اون دوستت و اون مرده خیلییییی سنش زیاده بعد ها پشیمون میشه 

ب این سن خودمون زوده سریع خام میشیم با یه حرف و ... کلا ب نظرم میگن عاشقم و فلانم همش الکیه شاید الان نفهمیده باشه ادم وقتی ادم بزرگ شه میفهمه چ اشتباهی کرده بزاز بزرگ شی و عشق واقعی رو تجربه کنی

سرنوشتم دست خودمه میتونم تغییرش بدم 👉بهم بگید تو میتونی 🥲

میدونستی رابطه بین یکی ک زیر ۱۸ ساله و با اون یکی ک بالای ۱۸ سالشه غیرقانونیه؟ و اون ک سنش بیشتره حبس میشه؟

ببین هیچوقتِ هیچوقت ن تو ن دوستات با یکی ک بالای ۱۸ سن داره وارد رابطه نشید ولی اگ پسره زیر ۱۸ بود عیب نداره 

کاش خانواده ها اینو ب بچه هاشون یاد میدادن

میدونستی رابطه بین یکی ک زیر ۱۸ ساله و با اون یکی ک بالای ۱۸ سالشه غیرقانونیه؟ و اون ک سنش بیشتره حب ...

خب‌اون‌که‌نمیگه‌ازالان‌واردرابطه‌شیم.اون‌میگه‌فقط‌اسمم‌روت‌باشه.همین.میگه‌حاضره‌تا‌۱۹سالگیم‌صبرکنه‌بعدعقدکنیم.حتی‌میگه‌کتبن‌مینویسم‌و‌امضامیکنم

خب‌اون‌که‌نمیگه‌ازالان‌واردرابطه‌شیم.اون‌میگه‌فقط‌اسمم‌روت‌باشه.همین.میگه‌حاضره‌تا‌۱۹سالگیم‌صبرکنه‌ب ...

فقط میتونم بگم خیلی بی عقلی همین

از این سادگی احمقانت بیرون بیا

اصن همین چت کردنشم باهات غیرقانونیه