2777
2789

ندادننننننننننتن 

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم بانک ملی هستش تا الان واریز نکرده 

ان شاءالله تا آخر امشب پرداخت میکنن

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
بابا خو میخوام ببنیم گرفتن یا نه چک کنیم چون به بعضیا دادن به ما نه 

گفتن تا امشب وقت دارن. بعد اگه واریز نشد اون موقع پیگیری کن

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
اها شماره شبا شما تایید شده؟ 

بله تایید شده. سجام هم ثبت نام کردم.  سود سهام های دیگه هم همیشه برام پرداخت میشده. ولی بانک ملی اکثرا همینه. دیر پرداخت میکنه

سجام نمیدونم ولی شماره شبا تایید همیشه هم برام میزدن سود 

خب پس خیالت راحت باشه. 

گفتن برای اونایی که شماره شبا ثبت کردن یا قبلا براشون سود سهام عدالت واریز میشده، الان هم براشون واریز میشه. بانک ملی شلوغ تره و دیرتر پرداخت میکنه.  تا آخر امشب مهلت پرداخت دارن