سلام مامانا پسر من ۶ ماهشه وندرس بدنیا اومده با دو سر ۳۰ الآن تو۶ ماهگی دور سرش ۴۲/۸ بود گفت خوبه ولی هر سری نوسان داره یعنی یه سری رو نمودار سبزه یه سری بالا تر میره حالا گفت ببر پیش متخصص در ضمن فرم سرشم حالت خربزه ای هست ممکنه بخاطر فرم سرش باشه خیلی نگرانم کسی اینطوری بوده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فرم سرشو چرا خودت درستش نکردی تا الان با بالشت های طبی این کارو بکن شاید اندازش نرمال شد
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
من دخترم نوزاد بود همش سرش یه طرف میذاشت حس کردم کج شده ی بالش گرفتم ی مدت رو اون خوابوندم قشنگ درست شد
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.