2777
2789
بگو

سلام،من یه هفته بعد از پریود آز بتا دادم ۷۵بود رفتم دکتر گفت هر ۴۸ساعت تکرار کن،من تکرار کردم خوب بالا می‌رفت بار اول شد ۳۱۰بار دوم ۸۵۰،دکتر گفت همه چی خوبه تا فردا کمر درد شدید گرفتم لکه سیاه دیدم رفتم دکتر گفت برو سونو،سونوی شکمی دادم چیزی دیده نشد گفت چون بتا پایینه ولی من همچنان لکه بینی داشتم،تاصبح ساعت ۶صبح با درد وحشتناک بیدار شدم رفتم بیمارستان اونا گفتن برو بیرون سونوی واژینال بده بعد بیا رفتم با اون درد شدید سه ساعت معطل سونو شدم که گفت بله خارج رحم از قسمت راست به سایز دو نیم سانت سریع رفتم بیمارستان بستریم کردن من همچنان درد داشتم هیچ کاری برام نکردن ،فقط دکتر گفت مرتب cbc,و بتا چک بشه بتام اومد۳۶۰, سی بی سی هم خوب بود دکتر گفت فعلا صبر کن گفتم برام دارو بزن گفت توده بزرگه لوله پاره میشه

خدایا شکرت،خدایا دامن همه منتظرهارو سبز کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو

خلاصه تا دوروز دیگه بتامو چک کرد این دفعه شد ۲۴۰,همچنان دارو نزد فرستادم سونو توده همون سایز بود رشد نکرده بود،دمتر گفت لازم نیست اقدامی انجام بدین خودش رشدش متوقف شده بازم بعد ۴۸ساعت بتامو گرفتن شد ۱۰۵مرخصم کردن گفتن هفتگی تکرار کن توده هم خودش جذب میشه،درد زیادی ندارم لکه بینی رو همچنان دارم الان خیلی میترسم نکنه رشد کنه لوله م بترکه،چون دکتر گفت خطر رفع شده نمیدونم الان چیکار کنم به نظرت بتا بیاد پایین کافیه یا باید اقدام خاصی انجام بدم؟

سلام،من یه هفته بعد از پریود آز بتا دادم ۷۵بود رفتم دکتر گفت هر ۴۸ساعت تکرار کن،من تکرار کردم خوب با ...

بتامن ۵روزبعدازعقب انداختم ۵ بودبعدازیک ما۱۷۱ بودتکرارگفت کن کردم  دوبرابرشدسنوهم رفتم کفت کیسه هست بتابالاخارج رحم نیس ک سنومگ نشون نداده

موقع خونریزی میکنی بایدشیاف مصرف کنی مگ بهت شیاف ندادن من خونریزی دارم الان شیاف بهم دادن  دارن دودستی ب مریضی تبدیل میکنن توسنومشخص میشه خارج رحم اوناسنوواژینال فرستاده .بتا من پایین ترین بودخارج رحم نبودازتوک خوب بودخارج رحمه 

بتامن ۵روزبعدازعقب انداختم ۵ بودبعدازیک ما۱۷۱ بودتکرارگفت کن کردم  دوبرابرشدسنوهم رفتم کفت کیسه ...

سونوی شکمی چیزی نبود واژینال گفتن تو لوله راسته،الان نمیدونم بدون هیچ اقدامی بتام افت کرده ولی نمیدونم چرا میترسم نکنه بمونه عفونت کنه یا رشد کنه 

سونوی شکمی چیزی نبود واژینال گفتن تو لوله راسته،الان نمیدونم بدون هیچ اقدامی بتام افت کرده ولی نمیدو ...

اگ بیادپایین یعنی دفع شده گرمی جات زیادبخورچای زنجبیل ودارچین وزعفرون تامیتونی گرمی بخور

ن لازم نیست بازم ازیک متخصص خوب بپرس مشاوره بگیر

مرسی عزیزم آره اگه شد آز بتا رو تکرار کنم بعد برم متخصص

خلاصه تا دوروز دیگه بتامو چک کرد این دفعه شد ۲۴۰,همچنان دارو نزد فرستادم سونو توده همون سایز بود رشد ...

تاپیک من رو در مورد خارج از رحمی بخون

نگران نباش بتا افت کرده چند روز بعد خواهی دید دفع شدن کیسه رو

من اقدامی که بعد برگشت به خونه انجام دادن

خوردن دمنوش غلیظ زعفران

و دمنوش گزنه بود

بتای من تا 10000 بالا رفته بود ولی با دو دوز دارو بتا اومد پایین و رشدش متوقف شد

و با خوردن اون دمنوش ها خونریزی ام بیشتر شد و تمام شد بارداری

سونوی شکمی چیزی نبود واژینال گفتن تو لوله راسته،الان نمیدونم بدون هیچ اقدامی بتام افت کرده ولی نمیدو ...

نمیمونه 

من گلاب به روت تو دستشویی بعد چند روز دیدم کیسه خالی اومد بیرون

چون ام تی ایکس زده بودم هر چی محتویات داشت شامل رویان و جسم زرد و...  رو جذب کرده بود

فقط ساک اومد بیرون