baaraanj0o0n مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 5984 عنوان مشهدیا 153 بازدید | 11 پست هزینه زایمان طبیعی تو این بیمارستان ها کی میدونه بچه ها؟ مهر، رضوی، پاستور، امام زمان ممنون میشم اگه میدونید بگید بهم 🌹 “ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور) 1400/12/21 | 12:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
felfel__1377 عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 3408 از118شماره هاشوبگیر بزنگ جدیدا خبرنگرفتم،تاجایی ک میدونم طبیعی بابیمه رایگانه ×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
مهسا140 عضویت: 1395/05/28 تعداد پست: 15327 زنگ بزن بپرس عزیزم من خواهرم سینا طبیعی ۶ و نیم شد ۲ ماه قبل مهر و پاستورم باید همین باشه رضوی ۲ ۳ تومن بیشتر امام زمانم کمتر چون خیریه اس
felfel__1377 عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 3408 هاشمی نژادهم خیلی خوبه ×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
felfel__1377 عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 3408 زنگ بزن بپرس عزیزم من خواهرم سینا طبیعی ۶ و نیم شد ۲ ماه قبل مهر و پاستورم باید همین باشه رضو ... بابیمه؟ ×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
baaraanj0o0n مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 5984 هاشمی نژادهم خیلی خوبه دکترم همین چهارتا بیمارستان قرارداد داره عزیز “ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
baaraanj0o0n مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 5984 زنگ بزن بپرس عزیزم من خواهرم سینا طبیعی ۶ و نیم شد ۲ ماه قبل مهر و پاستورم باید همین باشه رضو ... چطور خواهر شوهرم چهارماه قبل موسی بن جعفر زایمان کرد میگفت 9تومن شده طبیعیه برام عجیب بود “ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
مهسا140 عضویت: 1395/05/28 تعداد پست: 15327 چطور خواهر شوهرم چهارماه قبل موسی بن جعفر زایمان کرد میگفت 9تومن شده طبیعیه برام عجیب بود&nbs ... شاید با اتاق خصوصی ما ما همراه یا چه میدونم بی حسی اپیدوراد بوده من خودم سال ۹۹ خرداد ماه با اپیدورال سینا شد ۶
baaraanj0o0n مدیر استارتر عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 5984 شاید با اتاق خصوصی ما ما همراه یا چه میدونم بی حسی اپیدوراد بوده من خودم سال ۹۹ خرداد ماه با ... نه اتاق خصوصی و ماما همراه نداشت “ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)