2777
2789
عنوان

مشهدیا

153 بازدید | 11 پست

هزینه زایمان طبیعی تو این بیمارستان ها کی میدونه بچه ها؟ 

مهر، رضوی، پاستور، امام زمان 

ممنون میشم اگه میدونید بگید بهم 🌹

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از118شماره هاشوبگیر بزنگ جدیدا خبرنگرفتم،تاجایی ک میدونم طبیعی بابیمه رایگانه

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

هاشمی نژادهم خیلی خوبه

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
زنگ بزن بپرس عزیزم من خواهرم سینا طبیعی ۶ و نیم شد ۲ ماه قبل مهر و پاستورم باید همین باشه  رضو ...

بابیمه؟

هاشمی نژادهم خیلی خوبه

دکترم همین چهارتا بیمارستان قرارداد داره عزیز 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
زنگ بزن بپرس عزیزم من خواهرم سینا طبیعی ۶ و نیم شد ۲ ماه قبل مهر و پاستورم باید همین باشه  رضو ...

چطور خواهر شوهرم چهارماه قبل موسی بن جعفر زایمان کرد میگفت 9تومن شده طبیعیه 

برام عجیب بود 

چطور خواهر شوهرم چهارماه قبل موسی بن جعفر زایمان کرد میگفت 9تومن شده طبیعیه  برام عجیب بود&nbs ...

شاید با اتاق خصوصی ما ما همراه یا چه میدونم بی حسی اپیدوراد بوده 

من خودم سال ۹۹ خرداد ماه با اپیدورال سینا شد ۶ 

شاید با اتاق خصوصی ما ما همراه یا چه میدونم بی حسی اپیدوراد بوده  من خودم سال ۹۹ خرداد ماه با ...

نه اتاق خصوصی و ماما همراه نداشت