2777
2789
عنوان

واییییییییییی زن امین 😬😬

275 بازدید | 17 پست

سلام دوستان خوبین من همونم که دیشب اومدم

زن امین دوست شوهرم 

قراره امشب بیاد خونه بنظرتون چی کار کنم 

خیلی خوشم ازش نمیاد دختر خوبیه ولی خوب.......

لطفا بیاید بگید چیکار کنم چی درست کنم ؟؟؟؟

هر کجای این کره خاکی باشی خدا هواتو داره :)

قضیه از چ قراره

ایلان ماسک و بیل گیتس‌با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق داره دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالا میبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو! اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تاپبکای قبلی نخوندی  ؟؟

ن

ایلان ماسک و بیل گیتس‌با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق داره دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالا میبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو! اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...

من دیشب با شوهرم سر اینکه بچه دار بشیم بحثم شد اینقدر که دیگه نشستم گریه کردن بحثمون از اینجا شروع میشه که من تازه یک ساله عروسی کردم و بچه نمیخواستم شوهرم اسرار داره وبچه میخوا منم نمیتونم دانشگاه و....هستن و فعلا تا سالگی که درسام تموم نشه نمیخوام بچه بیارم امروز اومد گفت که نرگس من بچه میخوام (از وقتی فهمیده زن امین دوستش بارداره میگه منم بچه میخوام ) بعد گفت ببین امین با زنشم بچه دار شدن زن امینم سالشه بعد من گفتم زن امین ترک تحصیل کرده وکار نداره من چی از صبح درس میخونم تا شب بعد دیگه شروع کرد داد وبیداد کردن منم خیلی که تو یه ذره به من اهمیت نمیدی واینا ..... خلا صه من عصبی بودم یه چنتا حرف من زدم یه چنتا اون بعد من اعصبانی شدم گفتم ایشالا هواپیمات فردا سقوط کنه (خلبانه هواپیماس و فردا هم پرواز داشت) خلاصه داستان تا اینجا ادامه داشت 

بعد ببین من نمیخوام بچه الان چون درسم به فنا میره اگه بچه بیاد نمیدونم واقعا بچه بیارم یا نه 

اگه میتونی کمکم کن   

من دیشب با شوهرم سر اینکه بچه دار بشیم بحثم شد اینقدر که دیگه نشستم گریه کردن بحثمون از اینجا شروع میشه که من تازه یک ساله عروسی کردم و بچه نمیخواستم شوهرم اسرار داره وبچه میخوا منم نمیتونم دانشگاه و....هستن و فعلا تا سالگی که درسام تموم نشه نمیخوام بچه بیارم امروز اومد گفت که نرگس من بچه میخوام (از وقتی فهمیده زن امین دوستش بارداره میگه منم بچه میخوام ) بعد گفت ببین امین با زنشم بچه دار شدن زن امینم سالشه بعد من گفتم زن امین ترک تحصیل کرده وکار نداره من چی از صبح درس میخونم تا شب بعد دیگه شروع کرد داد وبیداد کردن منم خیلی که تو یه ذره به من اهمیت نمیدی واینا ..... خلا صه من عصبی بودم یه چنتا حرف من زدم یه چنتا اون بعد من اعصبانی شدم گفتم ایشالا هواپیمات فردا سقوط کنه (خلبانه هواپیماس و فردا هم پرواز داشت) خلاصه داستان تا اینجا ادامه داشت 

بعد ببین من نمیخوام بچه الان چون درسم به فنا میره اگه بچه بیاد نمیدونم واقعا بچه بیارم یا نه 

اگه میتونی کمکم کن   

من دیشب با شوهرم سر اینکه بچه دار بشیم بحثم شد اینقدر که دیگه نشستم گریه کردن بحثمون از اینجا شروع م ...

اینو جواب بدید خانوما

من دیشب با شوهرم سر اینکه بچه دار بشیم بحثم شد اینقدر که دیگه نشستم گریه کردن بحثمون از اینجا شروع م ...

چی بگم والا سعی کن با همین زن امین صمیمی باشی

شوهرتم که باهاش حرف بزن یکم اروم بشه بگو چن وقت دیگه

چی بگم والا سعی کن با همین زن امین صمیمی باشی شوهرتم که باهاش حرف بزن یکم اروم بشه بگو چن وقت دیگه

نمیشه عزیزم 

من هر کاری کردم گفتم خانوادشم باهاش صحبت کنن 

خواهرش گفتم باهاش صحبت کنه 

تو گوشش نمیره که زن امینم نمیدونم دوستی باهاش چه فرقی به حالم میکنه 

میگم باشوهرت چجور اشنا شدی😂

پسر داییم بود 

خیلی اومد ورفت منم عاشق خلبانا بودم و.......

دیگه ازدواج کردیم الان واقعا اولین باری سرم داد میزنه 

پسر داییم بود  خیلی اومد ورفت منم عاشق خلبانا بودم و....... دیگه ازدواج کردیم الان واقعا اولی ...

چه سعادتی پسر دایی ادم اخلاق‌ش خوب باشه خلبان باشه

چند سالته که نمیخای بچه داربشی ؟بنظرم از یه سمت دیگه نظرش رو عوض کن ،مثلا نمیدونم گولش بزن😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂