اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔
تذکر داشتن برای عنوان های نامربوط همون جا بهشون توضیح میدن
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
یه کاربر هم بود بیچاره فقط از مشکلاتش میگفت محجبه بود باهم دوست بودیم میگفت تعلیقش کردین&nbs ...
کاربریشون چی بوده
تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبهدوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت
تذکر داشتن برای عنوان های نامربوط همون جا بهشون توضیح میدن
اخه حتی تذکر هم ندادن یهو ترکوندن
شما ببخشید دیگ تکرار نمیشه
اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔
اخه حتی تذکر هم ندادن یهو ترکوندن شما ببخشید دیگ تکرار نمیشه
متاسفانه من اجازه ندارم باز کنم تذکر هم از قبل داشتن همون تماس با ما یا تلگرام 09191027600 پیام بدن
مگه خیانت همممنوعه؟😁 اها چشم بهشون میگم ممکنه باز برگرده؟
خیانت خانوم متاهل بله
الان که بهش گفتم میگه عنوانم اینو الکی زده بودم میگه درواقع محتوای تاپیکم ام یه چیز دیگه بوده بهش ب ...
بله