2789
عنوان

خانمها بیاین

404 بازدید | 21 پست

دختر من ۵ سالشه دیشب با باباش بیرون بودن که عروسی بوده وصحنه ذبح گوسفند رو دیده من خیلی مواظبم این چیزا رو نبینه متاسفانه ناخواسته بوده واینکه میگفت مامان لگد میزده نکشنش نمیدونم چه واکنشی نشون بدن خیلی ناراحتم

پس کجاقربونی کنن!

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

توروخدا تو خیابون ودر ملا عام قربونی نکنین روح بچه ها وگاها ادم بزرگ ها ممکنه با اینکار قربونی بشه&n ...

طفلی بچه

حق داره

حواسش رو پرت کن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

پس کجاقربونی کنن!

اگه خیلی دوست دارن ، تو حیاط خونشون، یا مراکز کشتارگاه و قربانی

کوچه و خیابون جای این کارا نیست

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

عزیزم میتونن تو حیاطشون اینکار رو بکنن یا اصلا ببرن کشتار گاه اصلا از نظر بهداشتی هم تمیز نیست اینکا ...

نمیشه عزیزم مخصوصاتوایام محرم رسم براینه توخیابون قربونی کنن پدرش بایدحواسش بودبچش اون صحنه رونبینه درضمن زندگی همینه قربونی گوسفندو نبینه فرداممکنه ی چیزبدترازاین ببینه حساس نباش

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اگه خیلی دوست دارن ، تو حیاط خونشون، یا مراکز کشتارگاه و قربانی کوچه و خیابون جای این کارا نیست

چشم بهشون میسپارم فقط ب خاطراحترام ب این تاپیک منبت قربونی هادرکشتارگاه صورت بگیره !

دقیقا من خودم به شخصه این صحنه ها حالمو بد میکنه 

واقعا دیگه آدم نمیدونه چی بگه🙄🙄منم خیلی بدم میاد ، یکی نذر میکنه بقیه باید دیدن صحنه های بد و خون و بوی بد رو تحمل کنند