2777
2789
عنوان

سردرد هاتون بدون قرص خوب میشه؟

84 بازدید | 13 پست

دیشب سرم درد گرفت گفتم بخوابم شاید خوب بشه ولی نشد از سردرد بیدار شدم

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه  بدون قرص از درد روانی میشم

منم حتی تهوع میگیرم بعضی وقتا هم بالا میارم

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

من کرونام داشتم مسکن نمیخوردم

میگم این دردیه که باید خودش اروم شه نمیدونم شاید خودازاریه

موقع قاعدگیم همینطور

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
آره ولی بدم میاد از قرص با دستمال میبندم خوب میشم 

چه خوب من بدون قرص خوب نمیشم

ریزوتراپتین بگیر ژله ایش بهتره بعد منو دعا کن که محتاجم 

از ژلوفن بهتره؟ من با ژلوفن خوب میشم خداروشکر فقط میگن عوارض داره

آره معمولا قرص نمی‌خورم مگر خیلیییی شدید باشه یا به ندرت پیش میاد حوصله تحمل نداشته باشم

آخه می‌دونی این قرص های مسکن که تو کیف و جیب هر ایرانی عین نقل و نبات زیااااد هست و مصرف میشه به شددددت ضرر داره کلا کبد و اینا رو تخریب میکنه

مسکن نخورین مگر مجبوررررر بشین 

کشور ما طبق آمار جزو کشور های پررررمصرف قرص های مسکن هست که خیلی هم آسیب زا هستن