2777
2789
تو تاپیک حذف تاپیک بذارین حذف میشن 

رفتم قفل بودن ،

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من  گشنمه شدییییید نمیتونم بخوابم😑😑🗡

پا نشی سرو صدا میشه منتقلت میکنن تو کوچه🙁😂

+دیروز توی نمایشگاه یه تابلوی محشر دیدم! _خب چرا نخریدیش؟؟ +یه آینه بود💜✨
اره واقعا هست اما فعلا که رفع نشده  فقط دلم میخواد الان مشهد باشم اینطوری ارومم

دقیقااا ارامش خالصه🙂ایشالا رفع بشه زودتر 

پا نشی سرو صدا میشه منتقلت میکنن تو کوچه🙁😂

بدیش اینه خونه نیستم😂😂😂😂

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔
میخوام از شوهرم حدا بشم و یه بچه دارم خیانت کرده مریضی مقاربتی گرفتم .... داغونه حالم

ای خدا چقد بد🙁چن سالشه بچت

من برعکس تو یکم‌شکم خالی میخوام نفس بکشم😂🚶

ایشششش کوفتت بشه😂😂

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔
انشاالله  دقیقا ممنونم شمام خواب تون نمیبره انگار اره بخاطر غم تونه

🌸🌸🌸

من چنتا اشتباه کردم کلا امروزم دلم خیلی گرفته بود الانم بجای اینکه خواب باشم ذهنم درگیره