2821
2789
عنوان

ذوق زدگی

118 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

شده برید تو خیابون چشم تون به یه چیزی بخوره که که از جیب کسی یا از دستش در رفته باشه و پیداش کنید اون لحظه چی حسی بهتون دست میده حالا ممکنه پول باشه یا ممکنه طلا هم حتی باشه اتفاق افتاده براتون

من حس خیلی خوبی بهم دست میده 

من چند بار این اتفاق برام افتاده و اینکه یه بار چشمن به یه کادو خورد ولی یه نفر ازم گرفت و برد داد به صاحبش هنوز عزادارشم😂😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی بگم والا.مالی که صاحبش نیستی برای چی اصلا باید بهت ذوق بده؟ من اینجوری نیستم

درسته 

ولی اولش ذوق برت میداره یه لحظه فک کنم طبیعی باشه

محظ خنده تاپیک زدم

باید تا جایی که نیتونی بگردی صاحبشو پیدا کنی

درسته  ولی اولش ذوق برت میداره یه لحظه فک کنم طبیعی باشه محظ خنده تاپیک زدم باید تا جایی که ...

آره اون لحظه میگی عه پول یا مثلا عه فلان چیز.من که بر نمیداذم.کثیفه.خخخ.ولی جدا بر نمیارم.زشته خم بشم کف زمین چی بردارم آخه؟ اون هفته ی صد تومنی پیدا کردم.صد هزار نه هاا.صد تا ی تومنی خخخخ.شانسم در حد همون صد تومن.ممنون از تاپیکت.خندیدم ی کم

من تو عروسی گوشی پیدا کردم

دادم صاحب مجلس 

چند روز بعد صاحابش پیدا شد 

واقعانیاز ب گوشی داشتم اون زمان 

ولی ی لحظم فک نکردم بگیرمش برا خودم 

وقتی گوشی رسید دست صاحابش حس خوبی داشتم☺

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.
آره اون لحظه میگی عه پول یا مثلا عه فلان چیز.من که بر نمیداذم.کثیفه.خخخ.ولی جدا بر نمیارم.زشته خم بش ...

انشاالله همیشه بخندی

از یه لحاظ زشت نیست برداریش چون شاید بتونی صاحبشو پیدا کنی و اگرم پیدا نکردی میتونی بدی به نیازمند😁😁🌼🌼

انشاالله همیشه بخندی از یه لحاظ زشت نیست برداریش چون شاید بتونی صاحبشو پیدا کنی و اگرم پیدا نکردی م ...

ممنون عزیزم

آره درسته.راستش ی بار فکر کنم ۱۰ سال پیش بود.ی چک پول ۵۰ هزاری پیدا کردم.بعد ی سال رفتم‌مشهد از طرف صاحبش انداختم داخل ضریح.حال داد خیلی بهم