2777
2789
عنوان

پیشنهادتون چیه

85 بازدید | 18 پست

من و همسرم غریبیم سالی یکی دوبار اونم نهایتا ۶,۷ روز میریم شهرمون,خونواده های دوتامونم شهر خودمونن,دلم نمیاد همسرمو تنها بزارم و خودم چند روزی برم خونوادمو ببینم واسه همین با همسرم میرم و برمیگردم ولی انتظار دارم وقتیم که رفتم حداقل از ۶ روزی که اونجاییم ۴ روزش رو پیش خونواده ی خودم باشم ۲ روزش رو پیش خونواده ی همسرم,ولی سال قبل عید که رفته بودیم پدر شوهرم کلی دعوا راه انداخت که چرا بیشتر خونه ی پدرم بودم,حالا امسال بچه هم داریم میدونم که بدتر میشه اوضاع,خوب چیکار کنم دلم واسه خونواده م تنگ میشه,پس چطور میشه پسر خودشون فقط میاد ناهار یا شام میخوره زود برمیگرده پس اون چرا با من پیش خونواده م نمیمونه,والا دیگه موندم چیکار کنم شما میگین چیکار کنم دعوا نندازن ,حالا هی بچه رو بهونه میکنن نمیزارن برم اگرم برم قیامت بپا میکنن

خب سه روز خونه پدر مادر خودت سه روز اونجایکسان باشه ناراحتی پیش نمیاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بنظرم مثلایک روز درمیان بریدخونه خانواده هاتون باهم،یامثلا ظهرخونه یکی شب خونه یکی باشید،واسه خواب هم مثلا دوروز خونه پدرخودت دوروز خونه پدرشوهرت

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب سه روز خونه پدر مادر خودت سه روز اونجایکسان باشه ناراحتی پیش نمیاد

والا مطمئنم اینم راضیشون نمیکنه به نظرت ۳ روز کلا خونه ی اونا باشم خداحافظی کنم برم یا نه یه روز خونه ی این یه روز خونه ی اون🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آخی، چقدر بد. 

باید با زبون نرم بهشون بفهمونی دیگه. چاره ای نیست

فامیل ما از خارج میان، ۱ ماه که اینجان، هرکدوم میرن سمت خانواده ی خودشون. دو طرف هم اینو پذیرفتن. در حد مهمونی میرن خونه ی طرف مقابل و برمیگردن

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
والا مطمئنم اینم راضیشون نمیکنه به نظرت ۳ روز کلا خونه ی اونا باشم خداحافظی کنم برم یا نه یه روز خون ...

نمیدونم هرطور راحتی یه روز اینجا یه روز اونجا سختت نیست؟

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بنظرم مثلایک روز درمیان بریدخونه خانواده هاتون باهم،یامثلا ظهرخونه یکی شب خونه یکی باشید،واسه خواب ه ...

اره به نظرم چاره ای ندارم همین یک روز در میان خوبه چون واقعا اتیش میندازن به زندگیم

اره به نظرم چاره ای ندارم همین یک روز در میان خوبه چون واقعا اتیش میندازن به زندگیم

سفرتون رو خراب نکن گلم،تقسیمش کنید دل هیچکدوم نشکنه😘

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
آخی، چقدر بد.  باید با زبون نرم بهشون بفهمونی دیگه. چاره ای نیست فامیل ما از خارج میان، ۱ ماه ...

چه خووووب,والا همسرمم همین کارو میکنه همش با خونواده ی خودشه,ما ناهار یا شام دعوت کنیم زود میاد میخوره برمیگرده ولی من بگم میگن نه فرق داره ما تورو عروس آوردیم انگار کنیز اوردن

یعنی چی؟ میونه خوبی ندارن پس چطور شماها زنو‌شوهر شدین؟

خب چه ربطی داره ,منو همسرم خیلی باهم خوبیم و خیلی همدیگه رو دوست داریم ولی خوب بعد از ازدواجمون یکم تیکه پرونیایی شد که ناراحتی پیش اومد بین خونواده ها,و منو همسرم گفتیم به ما ربطی نداره خودتون حل کنین واسه همین هر کی نشست سرجای خودش ولی رفت و آمد ندارن

من یه همکار داشتم که خودش و شوهرش مال یه شهر دیگه بودن ولی تهران زندگی میکردند 

هروقت میرفتن شهرشون هر کدوم خونه پدر خودش میموند، فقط اگه جایی دعوت میشدن باهم میرفتن. هر کدوم هم یکی دوبار خونه مادر همسرشون میرفتن واسه شام و ناهار😂 

واسه منم عجیب بود ولی فکر که کردم دیدم خب منطقیه، این دو تا که یکسره میبینن همو، اونجا می‌خوان خانواده‌اشون رو ببینن، خونه مادر همسرشون هم که میرن

من یه همکار داشتم که خودش و شوهرش مال یه شهر دیگه بودن ولی تهران زندگی میکردند  هروقت میرفتم ش ...

وای چقد با فرهنگ بودن بخدا,الان من با همسرم پیش خونواده ش دوتایی باهم هستیم پیش خونواده ی خودم تنهام اونم که با استرس