2777
2789
عنوان

دوست دارم همین الان بمیرم😭

234 بازدید | 15 پست

مامان بابام مریضن برادرام هزار تا مشکل دارن خودم ۱۵ سالمه فقط دارم درد کشیدنشون رو می بینم😭 اوضاع درسی که افتضاحه بهم سختگیری میکنن برای جیزای الکی با افرار قدیمیشون دارم پیر میشم یه دلخوشی کوچیک هم ندارم

خانواده مامانم که باهاشون رابطه نداریم

خونواده پدرم که همش با اوناییم اوضاعش داغونننن

نزدیک ترین فرد بهم دختر عمومه که بیچاره مشکلاتش کمتر از من نباشه بدتر نیس کمکی هم نمیتونم بهش کنم

دلم میخواد فردا بیدار نشم😭😭

حالم از این زندگی که هیچ شادی نداره بهم میخوره

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقتضای سنته....باهاشون کنار بیا

چندسال دیگه میفهمی هیچکس مثل پدرومادرت دلسوزت نیست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

تنها نیستی مطمئن باش 

هر خانواده ای کلی مشکل داره

سر پدر و مادرم کلاه گذاشتن ، پس اندازشون میلیاردی رفت

خواهرم مریضه

مادربزرگ و پدر بزرگ مریض هم دارم که مدام باید بهشون رسیدگی کنی

بازم بگم؟

ولی غصه نخور میگذره

آخی عزیزم

زندگی که همیشه اینجوری نمیمونه

همیشه یادت باشه این حرفم اولا این که خدا خیلی بزرگه اگر الان تو این حالی لابد یه دلیل داره،قوی باش چاره ای نداری.و هیچ وقت اینو به زبون نیار ک میخوای بمیری واقعاً ناشکریه.روزای خوبت ان شالله از راه میرسن🌺همه چیز دوره ای هست تو زندگی غم شادی سختی ناراحتی و....

عزیزم تلاشت  کن از این وضع بیرون بیای  ببخشیدا ولی درس یه راه نجاته که همه میشناسن

نمیتونم

از درس متنفرم

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 
اقتضای سنته....باهاشون کنار بیا چندسال دیگه میفهمی هیچکس مثل پدرومادرت دلسوزت نیست

میدونم دلسوزم هست ولی از همه جا داره بهم فشار میاد

اوضاع مالیت چطوره

خوبه بد نیس

امیدوارم حالت بهتر بشه... برات دعا میکنم

ممنونم