2789
عنوان

سبزه عید

172 بازدید | 18 پست

سلام خانمها. تواینترنت سرچ کردم زده بود ماشک از پانزدهم خیس بدین منم گذاشتم الان ماشکم بزرگ شده و امروز کلا پژمرده شد.به نظرتون دوباره بزارم تا عید در میاد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی به این زودی سبز شد و پژمرده؟ماشک که خیلی قشنگ میشه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
ماش ببخشید اشتباه تایپی بود

بلاخره ماش سبز کردی یا ماشک؟

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
ماش ببخشید اشتباه تایپی بود

شاید زیاد آب دادی

یا جای گرم گذاشتی

شاهی یا خاک شیر یا تخم شربتی بکار دیگه بقیه حبوبان سبزنمیشن تا عید

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
 بلاخره ماش سبز کردی یا ماشک؟

ماشک چیه😅نشنیدم تا حالا

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
شاید زیاد آب دادی یا جای گرم گذاشتی شاهی یا خاک شیر یا تخم شربتی بکار دیگه بقیه حبوبان سبزنمیشن تا ...

ممنون. خاکشیر رو هم ی  روز گذاشتم خیس خورد الان دو روزه که نم دارش میکنم ولی اصلا هنوز هیچی در نیومده

حالا داداش کوچیکم  عدس خیس کرده دو روزه 

اصلا ریشه نداده 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺