2821
2789
عنوان

نحوع رفتار؟؟؟؟ 🤒🤒🤒

503 بازدید | 62 پست

نحوه رفتار با مردی که خیلی خانواده شو بزرگ میبینه چیه؟  بجز  ی حلقه ازدواج دوگرمی هیچی دیگه محبت نکردن و مدام تحقیر کردن! ولی شوهرم مدام جلو شون طرفداری میکنه و حمایت میکنه ازشون! جلو منم مدام گارد شون رو داره!!!! 

چ کنم؟ از پنجره پرتش کنم پایین حله؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

حله

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐😂

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

آره پرتش کن😆

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
حله

جدی راهی هست؟ 😅

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

دلیلش اینه که فکر میکنه تو باهاشون بدی، جلوش هی ازشون تعریف کن و الکی از زحمتهای نکشیدشون تشکر کن شوهرت اعتمادش جلب بشه بعد میبینی که دیگه اونقدرها هم روشون حساس نیست 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

مامان منم تو دوران نامزدی و اوایل ازدواجش همین مشکلو داشت، البته فقط با عمه هام، مامان بزرگ بابابزرگم ماه بودن خدا بیامرزشون

ولی نمیدونم چیجوری شد که مامانم وضعیتو درست کرد، فقطم مامان من نبود با همه عروسا مشکل داشتن، شما صبر داشته باش درست میشه وضعیت

دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را/دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا/کشتی شکستگانیم ای باد شرطه برخیز/باشد که باز بینم دیدار آشنا را/ده روزه مِهر گردون افسانه است و افسون/نیکی به جای یاران فرصت شمار یارا/در حلقه گل و مُل خوش خواند دوش بلبل/هاتَ الصُّبوح هَبُّوا یا ایُّها السُکارا/ای صاحب کرامت شکرانه سلامت/روزی تَفَقُّدی کن درویش بی نوا را/آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است/با دوستان مروت با دشمنان مدارا/در کوی نیک نامی ما را گذر ندادند/گر تو نمیپسندی تغییر کن قضا را/آن تلخ وَش که صوفی اُمُّ الخَبائِثَش خواند/اشهی لنا و احلی مِن قِبلَهُ العُذرا/هنگام تنگدستی در عیش و کوش و مستی/کاین کیمیای هستی قارون کند گدا را/سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد/دلبر که در کف او موم است سنگ خارا/آیینهء سکندر،جام می است بنگر/تا بر تو عرضه دارد احوال ملک دارا/خوبان پارسی گو،بخشندگان عمرند/ساقی بده بشارت رندان پارسا را/حافظ به خود نپوشید این خرقه می آلود/ای شیخ پاکدامن معذور دار ما را
هر جور خودت صلاح میدونی 

جدی راهی هست واسه این مشکل؟ 

مامان منم تو دوران نامزدی و اوایل ازدواجش همین مشکلو داشت، البته فقط با عمه هام، مامان بزرگ بابابزرگ ...

ی خواهر مجرد داره شده هوو من همش حمایتش میکنه همش اونو جلوم بالا میبره وقتی اون هست اصلا بهم توجه نمیکنه میگه دلش نازک بره به جهنم انقد منو اذیت میکنه

جدی راهی هست؟ 😅

افرادی مثل همسر شما با صحبت کردن تغییر رفتار نمیدن. تنها راهش اینه که خودتون تو عمل جواب این کارشون رو بدید و کارهای اونا رو به زبون نیارید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز