2789
عنوان

قطع پریودی

241 بازدید | 11 پست

سلام مهربونا میشه راهکار بدین برای قطع پریودی؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

مفنامیک اسید

خونریزیت زیاده؟

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

قرص ترنسید 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قطع ک نمیشه 

ولی مفنامیک کمش میکنه 

ب هیچ وجه هم ال دی و مفنامیک با هم نخورررررر

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
مفنامیک اسید خونریزیت زیاده؟

عزیزم من واسه ی موردی باید قطع بشه وگرنه زیاد نیس

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
قرص ترنسید 

چن روزه تمومش میکنه؟

عزیزم من واسه ی موردی باید قطع بشه وگرنه زیاد نیس

من یه سری خونریزیم زیادبود

زنگ زدم دکتر آنلاین

گفت هر ۸ساعت دو تا مفنامیک اسید بخور

بعد که کم شد هر هشت ساعت یه دونه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من یه سری خونریزیم زیادبود زنگ زدم دکتر آنلاین گفت هر ۸ساعت دو تا مفنامیک اسید بخور بعد که کم شد ...

من خونریزیم کمه یعنی چن روزه قطعش میکنه؟

من خونریزیم کمه یعنی چن روزه قطعش میکنه؟

نمیدونم

زود

خوب دوتایی نخور

همون یکی بخور

کاش زنگ بزنی دکتری مامایی چیزی

پزشکت نصب کن از دکتراش بپرس

Pezeshket