2777
2789
عنوان

ساعت ده نیم دیره؟

1239 بازدید | 80 پست

شوهرم همیشه دهو نیم میاد خونه میتونه زود ترم بیاد اما نمیاد مغازع خودشه هر وقت خواست میتونه ببند هر روز یه بهونه درست میکنع کع به ذهن ادم نمیاد الان پیام داد کجایی میگه جلوی مغازع یه میر زن افتاد زمین بیچاره بلندش کردم گذاشتم ماشین یدونه پیرزن رو بلند کردن چقد طول میکشه اخه چرا حس میکنم خیانت میکنه حس میکنم شب ها میره با یه دختری رابطه داره چون تازه ازدواج کردیم پنج شش ماه هس هر ماه بیشتر از دو بار رابطه نداریم منم مجبورم با خود ار.... نیازمو برطرف کنم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خو برو از دور دیدیش بزن ببینم اصلا مغازس

اجازع ندارم تنها برم بیرون با کی برم چطوری برم

ده و نیم که خوبه، الان این شبها تا 12،1 شب مغازه ها بازه

کی یک شب میاد در بخره

اجازع ندارم تنها برم بیرون با کی برم چطوری برم

اگه میتونه جوری که نفهمه شب برو ببین هس یانه یه چن باری برو قبل اینکه بیاد برگرد خونه اگه میترسی به یه نفر دیگه بسپار

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
وقتی شوهرداری خودارضایی نکن اون وظیفشه به تو برسه.....خودت برو پیشش

میرم یه روز میگه خسته ام یه روز میگه سرم درد میکنه یه روز میگه دیر باید بخوابم صبح هزار تا کار دارم من چقدر خودمو غرورمو بشکنم؟

اگه میتونه جوری که نفهمه شب برو ببین هس یانه یه چن باری برو قبل اینکه بیاد برگرد خونه اگه میترسی به ...

تو طبقع خونه بابام زندگی میکنیم شب برم بیرون بابام قبل شوهرم تیکع تیکع ام‌میکنه

میرم یه روز میگه خسته ام یه روز میگه سرم درد میکنه یه روز میگه دیر باید بخوابم صبح هزار تا کار دارم ...

بشین باهاش حرف بزن بگو ما تازه عروس و دامادیم باید بیشتر باهم وقت بگذرونیم

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎
تو طبقع خونه بابام زندگی میکنیم شب برم بیرون بابام قبل شوهرم تیکع تیکع ام‌میکنه

دوستی کسی نداری مطمئن باشه بره

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛